احمد اسکندری نسب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 34 درصد از مراکز آموزشی استان کرمان نیازمند مقاوم سازی است.
وی با اشاره به پراکندگی مناطق مختلف کرمان و وجود مناطق کمتر توسعه یافته ادامه داد: 270 مدرسه در مناطق روستایی و سخت گذر وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه کرمان داری 32 منطقه آموزشی است اظهار داشت: فرهنگ غنی مدرسه سازی باید در دستور کار افرادی که تمکن مالی دارد قرار گیرد.
وی تصریح کرد: سال گذشته اعتبارات تخصیص یافته ملی و استانی در آموزش و پرورش کرمان کمتر از میانگین کشوری بود و نتوانستیم کارگاه های آموزشی بویژه هنرستان ها را بروز کنیم.
اسکندری با بیان اینکه استان کرمان کمترین سرانه فضا آموزشی و بیشترین مراکز شبانه روزی را دارد ادامه داد: 33 هزار دانش آموز اتباع بیگانه در این استان بویژه در شهرهای پرجمعیت وجود دارد که آموزش و پرورش را با مشکل مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه معلمان استان کرمان با وجود مشکلات کار تعلیم و تربیت را تاکنون به خوبی انجام داده اند خاطرنشان کرد: این مهم سبب کاهش نرخ بی سوادی در سرشماری سال 95 و نرخ جذب و بهبود پایه اول ابتدایی نزدیک به میانگین کشوری شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از پوشش صد درصدی پژوهش سراها در همه مناطق استان خبر داد و گفت: در سال های اخیر حضور خیرین مدرسه ساز رشد قابل توجهی داشته که در 26 نقطه استان پروژه مدرسه سازی از محل کمک های خیرین انجام شده است.
وی به نامگذاری سال جاری توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: نمایشگاه توزیع لوازم التحریر ایرانی را با هدف نهادینه کردن فرهنگ استفاده از کالای ایرانی در مدارس شهرستان های استان قبل از مهرماه برگزار می کنیم.
3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.