به گزارش خبرنگار ایرنا ، مرز رسمی خسروی قدیمی ترین و با سابقه ترین مرز برای تردد زایران عتبات عالیات است که از سال 92 تاکنون با وجود زیرساخت های بسیار فراوان و داشتن بزرگترین پایانه بین المللی خاورمیانه همچنان بی صبرانه و مشتاقانه چشم انتظار حضور دوباره زائران حرم اباعبدالله الحسین (ع) است.
مرزنشینان شهرستان مرزی قصرشیرین هر روز به امید فردایی نشسته اند که حضور کاروان های زائران عتبات عالیات را بار دیگر در شهرستان مرزی خود پذیرا باشند و در این زمینه با آمادگی کامل مشتاقانه چشم انتظار ورود زائران اربعین حسینی هستند.
به گفته مسئولان ، کارشناسان و صاحب نظرانی که از مرز خسروی و زیرساخت های موجود در آن بازدید کرده اند ، امکاناتی که برای پذیرایی از زائران حسینی وجود دارد قابل قیاس با سایر مرزها نیست و شرایط کامل و جامعی در این مرز برای حضور زائران عتبات عالیات وجود دارد.
نزدیکترین مسیر به بغداد پایتخت عراق ، وجود امکانات بسیار خوب از جمله هتل ها و اماکن اقامتی مناسب و مطلوب و داشتن بزرگترین پایانه بین المللی خاورمیانه همه و همه تنها بخش کوچکی از امکانات و زیرساخت های موجود در قصرشیرین برای پذیرایی از زائران است.
مرز رسمی خسروی در قصرشیرین تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد و از دیرباز محل تردد زائران ایران به کربلا بوده و مردم این شهرستان همواره مدال افتخار میزبانی زائران حسینی را بر گردن داشته اند.
در شهرستان مرزی قصرشیرین 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یکهزار و 200 تخت موجود است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80 ساخته شد تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال 77 در نقطه صفر مرزی آغاز شد و این مجموعه در سال 81 با 75 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید و اکنون گنجایش بسیار خوبی برای تردد زائران عتبات عالیات را دارد.
با پیگیری مسئولان استان کرمانشاه و با ابلاغ نامه ای از سوی وزارت کشور مبنی بر بازگشایی مرز خسروی در 28 اسفند 93 به استانداری کرمانشاه ، اکنون این مرز رسمی و بین المللی بازگشایی و آماده تردد زائران عتبات عالیات است.
با همت مسئولان و تلاش اعضای کمیته ستاد اربعین ، زیرساخت ها ، امکانات و ظرفیت های بسیار خوبی برای پذیرایی از زائران حسینی در مرز رسمی خسروی فراهم شده است.
هر قدر به ماه محرم و اربعین حسینی و همایش پیاده روی عظیم این روز نزدیک می شویم ، مردم بی صبرانه منتظر بازگشایی مرز خسروی هستند ، به عنوان نمونه همین پارسال بود که در جای جای قصرشیرین و مرز خسروی با حرکت خودجوش مردمی ، موکب های پذیرایی از زائران حسینی برپا شد و مردم نیز با سیاه پوش کردن خیابان ها، نصب پرچم ها و بیرق های حسینی ، بی صبرانه برای حضور زائران اربعین حسینی لحظه شماری می کردند.
امسال نیز مردم و مسئولان قصرشیرین همه بسیج شده اند تا زائرانی که از مرز رسمی خسروی عازم عتبات عالیات و کربلای معلی می شوند ، با آسودگی از این مرز و امکانات موجود در آن استفاده کنند.
اعضای کمیته ستاد اربعین استان کرمانشاه این بار نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا بتوانند با استقرار امکانات لازم ، بهترین خدمت را به زوار عتبات عالیات ارائه دهند و در این راه کمیته های مختلف نیز همگی کار خود را شروع کرده اند.
بهسازی فضای شهری ، برپایی موکب های پذیرایی ، استقرار دستگاه های خدمات رسان ، نصب سرویس های بهداشتی ، تقویت امکانات و زیرساخت های مرز خسروی و پایانه بین المللی این مرز ، تامین روشنایی مسیر ، روکش آسفالت و بهسازی راه ، تامین آب آشامیدنی و افزایش گیت های گذرنامه از جمله اقدام هایی بود که پارسال برای ایام اربعین در قصرشیرین و مرز خسروی انجام شد و امسال بناست تا این امکانات بازهم توسعه پیدا کند.
از دیگر اقدام های بسیار خوب صورت گرفته در قصرشیرین ، احداث توقفگاه خودروهای زائران در پنج نقطه قصرشیرین و مرز خسروی در بیش از 150 هکتار مساحت با ظرفیت بیش از 60 هزار دستگاه خودروی سواری است.
مرز خسروی تا پیش از سال 92 ، همه روزه پذیرای زائران حرم حسینی بود و پس از آن تاکنون چشم به راه است تا بار دیگر گذرگاه عزیمت عاشقان به سوی حرم اباعبدالله الحسین باشد.
** مقدمه های لازم برای تردد زائران در مرز خسروی فراهم است
سرپرست معاونت عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور در سفر به قصرشیرین و بازدید از مرز رسمی خسروی گفت: با توجه به ایجاد زیرساخت های مناسب ، مقدمه های لازم برای تردد زائران اربعین حسینی از این مرز رسمی فراهم است.
هوشنگ خندان دل افزود: با هدف تسهیل در تردد زائران حسینی ، تمام اهتمام خود را در کمیته زیرساخت ها به کار می بندیم تا در آینده مشکلی نداشته باشیم.
** مرز خسروی آماده تردد زائران کربلا است
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مرز خسروی با سابقه طولانی در تردد زائران حرم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) آماده پذیرایی وعبور زائران است، اظهار امیدواری کرد امسال امکان تردد از این مرز فراهم شود.
هوشنگ بازوند در نشست رسمی استانداران کرمانشاه و دیالی عراق در شهر بعقوبه عراق ، افزود: سال گذشته با تمام پیگیری های مقامات ایران نتوانستیم زمینه تردد به کربلا را از مرز خسروی فراهم کنیم اما امسال امیدواریم هم کشور عراق از این خیر و مزیت بزرگ بهره ببرد و هم مشتاقان امام حسین (ع) در ایران بتوانند از آن استفاده کنند.
وی اظهارکرد: در صورت همکاری و موافقت استان دیالی، دولت مرکزی عراق هم همکاری بیشتری برای بازگشایی مرز خسروی خواهد کرد.
وی همچنین گفت: استان کرمانشاه برای بازسازی و تامین زیرساخت ها در استان دیالی ، آماده همکاری کامل است.
** بازگشایی مرز خسروی یکی از خواسته های به حق مردم استان کرمانشاه است
فرماندار قصرشیرین نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سابقه طولانی مرز خسروی در مقایسه با سایر مرزهای کشور برای تردد زائران عتبات عالیات ، اضافه کرد که بازگشایی این مرز رسمی یکی از مطالبه های به حق مردم استان کرمانشاه است.
مرادعلی تاتار افزود: بسیاری از زیرساخت های اربعین در شهرستان قصرشیرین در جریان زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال از بین رفت و برخی مکان هایی نیز که در اختیار ستادهای معین قرار گرفت ، باید تعمیر شود از این رو این استان ها با توجه به محدودیت امکانات ، باید برای رفع مشکلات فراروی اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی کلید توسعه و رونق شهرستان قصرشیرین را بازگشایی مرز رسمی خسروی و استفاده از ظرفیت بزرگ این مرز برای حضور و پذیرایی از زایران عتبات عالیات عنوان کرد.
**امیدواریم مرز خسروی تا قبل از اربعین بازگشایی شود
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه گفت: تلاش جمهوری اسلامی ایران و عراق بر بازگشایی مرز رسمی خسروی به روی زائران عتبات عالیات تا پیش از اربعین امسال است و امیدواریم این مهم تحقق یابد.
محمدابراهیم الهی تبار پیش تر در حاشیه بازدید استاندار دیالی عراق از مجتمع کشت و صنعت بیستون پارس قصرشیرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرز خسروی در مقایسه با دیگر مرزهای کشور، از زیرساخت های مطلوبی برای تردد زائران اربعین حسینی برخوردار است.
** بازگشایی مرز خسروی یکی از اولویت های ما است
استاندار دیالی عراق نیز در سفری که به قصرشیرین داشت ، گفت: بازگشایی مرز خسروی یکی از اولویت های مهم ما است که این موضوع به جد از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد پیگیری می شود.
مثنی تمیمی ، مجموع توافق های صورت گرفته برای بازگشایی مرز خسروی به روی زائران اربعین حسینی را مثبت ارزیابی کرد.
** مرزهای قصرشیرین ظرفیت بسیار مهمی در منافع ملی کشور دارند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مرزهای پرویزخان و خسروی در شهرستان قصرشیرین، ظرفیت بسیار بالایی در منافع ملی کشور دارند.
حشمت لله فلاحت پیشه ، با اشاره به اینکه امکانات و زیرساخت های بی نظیری در مرز خسروی قصرشیرین در مقایسه با دیگر مرزهای کشورمان برای تردد زوار عتبات عالیات وجود دارد، اضافه کرد که با وجود آمادگی مردم ، ایجاد زیرساخت های لازم و اختصاص سهمی برای تردد زوار، این مرز بر روز زائران اربعین حسینی بازگشایی نشد و امیدواریم این مهم امسال محقق شود.
** مرز خسروی شهریور به روی زائران بازگشایی می شود
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور و سخنگوی ستاد مرکزی اربعین نیز اردیبهشت امسال در مصاحبه ای با ایرنا اعلام کرد که براساس توافق صورت گرفته با طرف عراقی، مرز خسروی قصرشیرین 2 ماه پیش از اربعین امسال (شهریور ماه) برای تردد زائران عتبات عالیات بازگشایی می شود.
شهریار حیدری اظهارداشت: در سفر یک هیات عالی رتبه عراقی متشکل از معاون وزیر کشور ، مسئولان گمرک و مسئولان امنیتی ، به منظور تردد زائران اربعین حسینی از مرز خسروی مذاکره های لازم انجام شد و در نهایت هیات عراقی با بازگشایی مرز خسروی 2 ماه پیش از اربعین موافقت کرد.
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور ادامه داد: هیات عراقی نتایج مذاکرات انجام شده را به هیات دولت این کشور منتقل می کند تا پس از تائید نهایی ، مرز خسروی از شهریور امسال بر روی زائران عتبات عالیات بازگشایی شود.
حیدری تاکید کرد که اکنون مرز خسروی برای تردد اتباع عراقی و داد و ستدهای تجاری باز است و تنها بخش کوچکی از ظرفیت آن مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ، خسروی را مرزی دارای ظرفیت ها و زیرساخت های گسترده عنوان کرد و گفت: خسروی مرزی بی نظیر است و برای بازگشایی آن آمادگی کامل داریم.
این مقام مسئول در وزارت کشور ، مسائل امنیتی در عراق را دلیل اصلی بسته شدن مرز خسروی بر روی زائران اربعین حسینی اعلام کرد و گفت: با توجه به بهبود وضعیت امنیت در عراق، به نظر می رسد که امسال به منظور بازگشایی مرز خسروی هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.
امید است با بازگشایی مرز خسروی ، مرزنشینان قصرشیرین و استان کرمانشاه که همواره مدال نوکری اباعبدالله را بر گردن خود آویخته اند ، بار دیگر شاهد حضور زائران عتبات عالیات در شهری که جای جایش معطر به خون شهدا و نگاه هایشان به ضریح 6 گوشه امام حسین (ع) است ، باشند.
به امید بازگشایی مرز رسمی خسروی و محقق شدن خواست دیرینه و قلبی مردم استان کرمانشاه.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با 27 هزار تن جمعیت، بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
7079/3012/8066
مرزنشینان شهرستان مرزی قصرشیرین هر روز به امید فردایی نشسته اند که حضور کاروان های زائران عتبات عالیات را بار دیگر در شهرستان مرزی خود پذیرا باشند و در این زمینه با آمادگی کامل مشتاقانه چشم انتظار ورود زائران اربعین حسینی هستند.
به گفته مسئولان ، کارشناسان و صاحب نظرانی که از مرز خسروی و زیرساخت های موجود در آن بازدید کرده اند ، امکاناتی که برای پذیرایی از زائران حسینی وجود دارد قابل قیاس با سایر مرزها نیست و شرایط کامل و جامعی در این مرز برای حضور زائران عتبات عالیات وجود دارد.
نزدیکترین مسیر به بغداد پایتخت عراق ، وجود امکانات بسیار خوب از جمله هتل ها و اماکن اقامتی مناسب و مطلوب و داشتن بزرگترین پایانه بین المللی خاورمیانه همه و همه تنها بخش کوچکی از امکانات و زیرساخت های موجود در قصرشیرین برای پذیرایی از زائران است.
مرز رسمی خسروی در قصرشیرین تا بغداد پایتخت کشور عراق 190، نجف 380، کربلا 300، کاظمین 203 و تا سامرا 326 کیلومتر فاصله دارد و از دیرباز محل تردد زائران ایران به کربلا بوده و مردم این شهرستان همواره مدال افتخار میزبانی زائران حسینی را بر گردن داشته اند.
در شهرستان مرزی قصرشیرین 14 واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با 322 اتاق و یکهزار و 200 تخت موجود است که بیشتر این اماکن در اوایل دهه 80 ساخته شد تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشد.
عملیات ساخت پایانه بین المللی مرز خسروی از سال 77 در نقطه صفر مرزی آغاز شد و این مجموعه در سال 81 با 75 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید و اکنون گنجایش بسیار خوبی برای تردد زائران عتبات عالیات را دارد.
با پیگیری مسئولان استان کرمانشاه و با ابلاغ نامه ای از سوی وزارت کشور مبنی بر بازگشایی مرز خسروی در 28 اسفند 93 به استانداری کرمانشاه ، اکنون این مرز رسمی و بین المللی بازگشایی و آماده تردد زائران عتبات عالیات است.
با همت مسئولان و تلاش اعضای کمیته ستاد اربعین ، زیرساخت ها ، امکانات و ظرفیت های بسیار خوبی برای پذیرایی از زائران حسینی در مرز رسمی خسروی فراهم شده است.
هر قدر به ماه محرم و اربعین حسینی و همایش پیاده روی عظیم این روز نزدیک می شویم ، مردم بی صبرانه منتظر بازگشایی مرز خسروی هستند ، به عنوان نمونه همین پارسال بود که در جای جای قصرشیرین و مرز خسروی با حرکت خودجوش مردمی ، موکب های پذیرایی از زائران حسینی برپا شد و مردم نیز با سیاه پوش کردن خیابان ها، نصب پرچم ها و بیرق های حسینی ، بی صبرانه برای حضور زائران اربعین حسینی لحظه شماری می کردند.
امسال نیز مردم و مسئولان قصرشیرین همه بسیج شده اند تا زائرانی که از مرز رسمی خسروی عازم عتبات عالیات و کربلای معلی می شوند ، با آسودگی از این مرز و امکانات موجود در آن استفاده کنند.
اعضای کمیته ستاد اربعین استان کرمانشاه این بار نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا بتوانند با استقرار امکانات لازم ، بهترین خدمت را به زوار عتبات عالیات ارائه دهند و در این راه کمیته های مختلف نیز همگی کار خود را شروع کرده اند.
بهسازی فضای شهری ، برپایی موکب های پذیرایی ، استقرار دستگاه های خدمات رسان ، نصب سرویس های بهداشتی ، تقویت امکانات و زیرساخت های مرز خسروی و پایانه بین المللی این مرز ، تامین روشنایی مسیر ، روکش آسفالت و بهسازی راه ، تامین آب آشامیدنی و افزایش گیت های گذرنامه از جمله اقدام هایی بود که پارسال برای ایام اربعین در قصرشیرین و مرز خسروی انجام شد و امسال بناست تا این امکانات بازهم توسعه پیدا کند.
از دیگر اقدام های بسیار خوب صورت گرفته در قصرشیرین ، احداث توقفگاه خودروهای زائران در پنج نقطه قصرشیرین و مرز خسروی در بیش از 150 هکتار مساحت با ظرفیت بیش از 60 هزار دستگاه خودروی سواری است.
مرز خسروی تا پیش از سال 92 ، همه روزه پذیرای زائران حرم حسینی بود و پس از آن تاکنون چشم به راه است تا بار دیگر گذرگاه عزیمت عاشقان به سوی حرم اباعبدالله الحسین باشد.
** مقدمه های لازم برای تردد زائران در مرز خسروی فراهم است
سرپرست معاونت عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور در سفر به قصرشیرین و بازدید از مرز رسمی خسروی گفت: با توجه به ایجاد زیرساخت های مناسب ، مقدمه های لازم برای تردد زائران اربعین حسینی از این مرز رسمی فراهم است.
هوشنگ خندان دل افزود: با هدف تسهیل در تردد زائران حسینی ، تمام اهتمام خود را در کمیته زیرساخت ها به کار می بندیم تا در آینده مشکلی نداشته باشیم.
** مرز خسروی آماده تردد زائران کربلا است
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مرز خسروی با سابقه طولانی در تردد زائران حرم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) آماده پذیرایی وعبور زائران است، اظهار امیدواری کرد امسال امکان تردد از این مرز فراهم شود.
هوشنگ بازوند در نشست رسمی استانداران کرمانشاه و دیالی عراق در شهر بعقوبه عراق ، افزود: سال گذشته با تمام پیگیری های مقامات ایران نتوانستیم زمینه تردد به کربلا را از مرز خسروی فراهم کنیم اما امسال امیدواریم هم کشور عراق از این خیر و مزیت بزرگ بهره ببرد و هم مشتاقان امام حسین (ع) در ایران بتوانند از آن استفاده کنند.
وی اظهارکرد: در صورت همکاری و موافقت استان دیالی، دولت مرکزی عراق هم همکاری بیشتری برای بازگشایی مرز خسروی خواهد کرد.
وی همچنین گفت: استان کرمانشاه برای بازسازی و تامین زیرساخت ها در استان دیالی ، آماده همکاری کامل است.
** بازگشایی مرز خسروی یکی از خواسته های به حق مردم استان کرمانشاه است
فرماندار قصرشیرین نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سابقه طولانی مرز خسروی در مقایسه با سایر مرزهای کشور برای تردد زائران عتبات عالیات ، اضافه کرد که بازگشایی این مرز رسمی یکی از مطالبه های به حق مردم استان کرمانشاه است.
مرادعلی تاتار افزود: بسیاری از زیرساخت های اربعین در شهرستان قصرشیرین در جریان زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال از بین رفت و برخی مکان هایی نیز که در اختیار ستادهای معین قرار گرفت ، باید تعمیر شود از این رو این استان ها با توجه به محدودیت امکانات ، باید برای رفع مشکلات فراروی اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی کلید توسعه و رونق شهرستان قصرشیرین را بازگشایی مرز رسمی خسروی و استفاده از ظرفیت بزرگ این مرز برای حضور و پذیرایی از زایران عتبات عالیات عنوان کرد.
**امیدواریم مرز خسروی تا قبل از اربعین بازگشایی شود
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه گفت: تلاش جمهوری اسلامی ایران و عراق بر بازگشایی مرز رسمی خسروی به روی زائران عتبات عالیات تا پیش از اربعین امسال است و امیدواریم این مهم تحقق یابد.
محمدابراهیم الهی تبار پیش تر در حاشیه بازدید استاندار دیالی عراق از مجتمع کشت و صنعت بیستون پارس قصرشیرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرز خسروی در مقایسه با دیگر مرزهای کشور، از زیرساخت های مطلوبی برای تردد زائران اربعین حسینی برخوردار است.
** بازگشایی مرز خسروی یکی از اولویت های ما است
استاندار دیالی عراق نیز در سفری که به قصرشیرین داشت ، گفت: بازگشایی مرز خسروی یکی از اولویت های مهم ما است که این موضوع به جد از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد پیگیری می شود.
مثنی تمیمی ، مجموع توافق های صورت گرفته برای بازگشایی مرز خسروی به روی زائران اربعین حسینی را مثبت ارزیابی کرد.
** مرزهای قصرشیرین ظرفیت بسیار مهمی در منافع ملی کشور دارند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مرزهای پرویزخان و خسروی در شهرستان قصرشیرین، ظرفیت بسیار بالایی در منافع ملی کشور دارند.
حشمت لله فلاحت پیشه ، با اشاره به اینکه امکانات و زیرساخت های بی نظیری در مرز خسروی قصرشیرین در مقایسه با دیگر مرزهای کشورمان برای تردد زوار عتبات عالیات وجود دارد، اضافه کرد که با وجود آمادگی مردم ، ایجاد زیرساخت های لازم و اختصاص سهمی برای تردد زوار، این مرز بر روز زائران اربعین حسینی بازگشایی نشد و امیدواریم این مهم امسال محقق شود.
** مرز خسروی شهریور به روی زائران بازگشایی می شود
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور و سخنگوی ستاد مرکزی اربعین نیز اردیبهشت امسال در مصاحبه ای با ایرنا اعلام کرد که براساس توافق صورت گرفته با طرف عراقی، مرز خسروی قصرشیرین 2 ماه پیش از اربعین امسال (شهریور ماه) برای تردد زائران عتبات عالیات بازگشایی می شود.
شهریار حیدری اظهارداشت: در سفر یک هیات عالی رتبه عراقی متشکل از معاون وزیر کشور ، مسئولان گمرک و مسئولان امنیتی ، به منظور تردد زائران اربعین حسینی از مرز خسروی مذاکره های لازم انجام شد و در نهایت هیات عراقی با بازگشایی مرز خسروی 2 ماه پیش از اربعین موافقت کرد.
مدیرکل امور مرزی وزارت کشور ادامه داد: هیات عراقی نتایج مذاکرات انجام شده را به هیات دولت این کشور منتقل می کند تا پس از تائید نهایی ، مرز خسروی از شهریور امسال بر روی زائران عتبات عالیات بازگشایی شود.
حیدری تاکید کرد که اکنون مرز خسروی برای تردد اتباع عراقی و داد و ستدهای تجاری باز است و تنها بخش کوچکی از ظرفیت آن مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ، خسروی را مرزی دارای ظرفیت ها و زیرساخت های گسترده عنوان کرد و گفت: خسروی مرزی بی نظیر است و برای بازگشایی آن آمادگی کامل داریم.
این مقام مسئول در وزارت کشور ، مسائل امنیتی در عراق را دلیل اصلی بسته شدن مرز خسروی بر روی زائران اربعین حسینی اعلام کرد و گفت: با توجه به بهبود وضعیت امنیت در عراق، به نظر می رسد که امسال به منظور بازگشایی مرز خسروی هیچ گونه مشکلی وجود نداشته باشد.
امید است با بازگشایی مرز خسروی ، مرزنشینان قصرشیرین و استان کرمانشاه که همواره مدال نوکری اباعبدالله را بر گردن خود آویخته اند ، بار دیگر شاهد حضور زائران عتبات عالیات در شهری که جای جایش معطر به خون شهدا و نگاه هایشان به ضریح 6 گوشه امام حسین (ع) است ، باشند.
به امید بازگشایی مرز رسمی خسروی و محقق شدن خواست دیرینه و قلبی مردم استان کرمانشاه.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه با 27 هزار تن جمعیت، بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی، 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز خسروی در 20 کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است.
7079/3012/8066
کپی شد