به گزارش خبرنگار ایرنا، بابک‌ دین پرست روز یکشنبه در نشست پیگیری پروژه پالایشگاه آناهیتا در استانداری ‌کرمانشاه اظهار داشت: حرکت استاندار کرمانشاه در پیگیری برای احیای پروژه آناهیتا که منجر به امضای کنسرسیوم با حضور مجموعه 11 بانک کشور برای سرمایه گذاری در این پروژه شده است، بیشتر به یک معجزه شبیه است.
وی عتوان کرد: مدیران مرتبط با پروژه آناهیتا مرد این‌ کار باشند، زمین و زمان را به هم می دوزیم که این پروژه محقق شود. سرعت عمل در پیگیری رفع موانع این پروژه اهمیت بسیاری دارد. از ظرفیتهای رییس جمهوری، معاون اول و وزیر کشور برای رفع موانع استفاده می کنیم.
معاون وزیر‌ کشور افزود: به خاطر احترام به مطالبه عمومی مردم کرمانشاه در مورد پالایشگاه آناهیتا، وزارت کشور به این موضوع ورود پیدا می کند و اهمیتی ندارد اگر دیگر وزارتخانه ها از این موضوع ناراحت شوند. باید پاسخ مردم ‌را بدهیم.
وی در ادامه اظهار داشت: از دیدن واحدهای راکد صنعتی کرمانشاه متاسف شدم. این همه ثروت کشور در بیابانها رها شده است.
وی افزود: با پیگیریهای استاندار کرمانشاه در راستای احیای واحدهای راکد حرکت خواهیم کرد.
معاون وزیر کشور عنوان کرد؛ شرکتهای باختر بیوشیمی و افروزتاب غرب را به هر شکل ممکن به چرخه تولید و اشتغال بر می گردانیم.
دین پرست اظهار داشت: احیای کارخانه های راکد موجود کرمانشاه بخش زیادی از مشکل بیکاری استان را حل خواهد کرد.
وی ادامه داد: این کارخانه ها سرمایه استان کرمانشاه هستند و هرکس که آنها را برای احیاء در مزایده ها خریداری کند، حتما باید در داخل استان به فعالیت ادامه دهد.
ساخت پالایشگاه آناهیتا در سفر دولت نهم به کرمانشاه مطرح شد و پنجم دی 85 به تصویب هیات وزیران وقت رسید؛ اما با گذشت بیش از یک دهه از این مصوبه، تاکنون عملیات ساخت آن شروع نشده و اکنون دولت تدبیر و امید با جدیت به دنبال اجرای این طرح مهم است.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت و با نرخ بیکاری 21/6 درصد در صدر استانهای کشور قرار دارد.
گفته می شود بیش از 172 هزار نفر بیکار در استان کرمانشاه وجود دارد.
7445/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.