به گزارش خبرنگار ایرنا؛ این طرح با هدف آگاه سازی مخاطبان با مزیت های اقتصادی و فرصت های کسب و کار بومی، آشنا سازی مخاطبان با فرآیند شکل گیری کسب و کار و کارآفرینی، ترغیب مخاطبان برای ورود به عرصه کسب و کار و کارآفرینی برگزار می شود.
این طرح ملی با حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و توسط بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در 31 استان کشور و به صورت ملی در حال اجراست.

** ثبت نام 110 بانوی کرمانشاهی در همایش
مسئولیت هماهنگی اجرای طرح ملی توان افزائی زنان در استان ها را 'ساناز قربانی' مسئول روابط عمومی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان بر عهده دارد که در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بعد از استان های کردستان و کهکیلویه و بویراحمد، کرمانشاه سومین استانی است که این طرح را برگزار می کند.
او با بیان اینکه در این همایش 110 نفر از بانوان کرمانشاهی از اقشار مختلف حضور دارند، افزود: این اقشار شامل دانش آموختگان دانشگاهی، افراد دارای مهارت و افراد دارای ایده است.
وی افزود: در مدت سه روز برگزاری همایش، آموزش های فشرده ارائه می دهیم و در روز آخر افرادی که توانایی مدیریت دارند یا ایده بومی خوبی دارند و یا اینکه علاقه مند به خویش فرمایی هستند را شناسایی و انتخاب می کنیم.
او شناسایی افراد علاقه مند به کارآفرینی و صاحب ایده را از اهداف اصلی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان دانست و گفت: ما در بنیاد مسیر را به این افراد از طریق برگزاری دوره های تخصصی نشان می دهیم.
او نوع کارآفرینی و فرصت های کارآفرینی، چشم انداز کارآفرینی، انواع کسب و کار، ایده یابی و مسیر کسب و کار را از جمله سرفصل های آموزشی در همایش های مرحله اول ذکر کرد.

** مرحله دوم آموزش در شهریور
مسئول روابط عمومی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان در ادامه گفت: مرحله اول همایش های آموزشی این بنیاد تا پایان شهریور در همه استان ها به اتمام می رسد و مرحله دوم همایش که شامل 14 کارگاه تخصصی در زمینه های مختلف از جمله بازاریابی و قوانین کسب و کار است بلافاصله آغاز می شود.
قربانی این آموزش ها را کاملا رایگان دانست و افزود: در هر استان بسته به شرایط و علاقه مندی افراد، حدود 30 نفر یا بیشتر را انتخاب می کنیم و در مرحله دوم به آنها آموزش های تخصصی ارائه می دهیم.
او با اشاره به اینکه قبل از برگزاری این همایش ها، مزیت های هر استان را شناسایی کرده ایم، گفت: براساس مطالعات ما در استان کرمانشاه گردشگری و صنایع دستی یکی از مهمترین مزیت ها برای کارآفرینی زنان است.
وی با اشاره به اینکه بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان یک سازمان مردم نهاد است، گفت: ما آموزش زنان و جوانان را در دستور کار داریم و پس از توانمند کردن جامعه هدف، سایر دستگاه ها باید از این افراد حمایت کنند.
وی مثلث نهادهای مدنی، دولت و بخش خصوصی را در تقویت کسب و کار و کارآفرینی در کشور موثر دانست و افزود: پس از ارائه آموزش به علاقه مندان، دولت و بخش خصوصی باید از این افراد در راستای کارآفرینی و ایجاد اشتغال حمایت کنند.
او تاکید کرد که هیچ یک از اضلاع این مثلت به تنهایی نمی توانند به ایجاد اشتغال و رونق کسب و کار کمک کنند بلکه هر سه ضلع باید دست به دست هم بدهند تا کارآفرینی در کشور شکل بگیرد.
بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان، به کوشش تعدادی از کارآفرینان و مدیران، در آبان ماه 1384 به عنوان موسسه­ای غیردولتی و غیر انتفاعی با مجوز رسمی از مراجع قانونی تاسیس شده است.
این بنیاد دارای مقام مشورتی خاص از مجمع اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد
است.
ماموریت بنیاد، ترویج و توسعه کارآفرینی در بین نوجوانان، جوانان، زنان و سازمان های مردم نهاد در گستره جغرافیایی ایران با اولویت ترجیحی مناطق کمتر توسعه یافته کشور است.
رویکردهای کلیدی بنیاد برای انجام این ماموریت توانمندسازی، تسهیل گری و حمایت گری است.

** 35 هزار میلیارد ریال اعتبارات اشتغالزایی کرمانشاه
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اختصاص حدود 120 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایری سراسر کشور گفت: نزدیک به 35 هزار و 300 میلیارد ریال آن سهم این استان است.
حسن عزیزی از تصویب 609 طرح اشتغالزایی روستایی در بانک ها و پرداخت 620 میلیارد ریال تسهیلات به روستائیان استان خبر داد و افزود: در آخرین آمار اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کرمانشاه از نظر تسهیلات پرداختی رتبه سوم کشور را در اختیار دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچگاه این مقدار تسهیلات اشتغالزایی آن هم در بخش روستایی در اختیار استان قرار نگرفته بود، گفت: تصویب این تعداد طرح و تسهیلات پرداختی می تواند زمینه اشتغال بیش از یک هزار و 515 نفر از روستائیان استان کرمانشاه را فراهم کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه، یادآور شد: این تسهیلات با کارمزد چهار تا 10 درصد در اختیار متقاضیان دارای طرح در سطح روستاها و عشایر استان قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه نرخ سود این تسهیلات برای روستائیان و عشایر ساکن در مناطق مرزی چهار درصد است، گفت: این تسهیلات در مناطق غیر مرزی با سود 6 درصد و نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر نیز با سود 10 درصد در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
عزیزی افزود: این تسهیلات با توجه به طرح های ارائه شده از سوی کشاورزان و عشایر بین 100 میلیون تا 150 میلیارد ریال در اختیار متقاضیان قرار می گیرد که البته آن دسته از طرح هایی که نیاز به پرداخت تسهیلاتی بیش از 2.5 میلیارد تومان دارند باید در کارگروه ملی مطرح شوند چرا که از اختیارات استانی خارج می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه از طراحی و تجهیز سایت ثبت نام اطلاعات در سامانه کارا خبر داد و گفت: به منظور تسریع در امور دبیرخانه و برای ثبت اطلاعات، سایتی طراحی شده که از روز گذشته (16 تیر) با 20 کاربر آغاز به کار کرده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با پرداخت تسهیلات بیشتری به کارآفرینان روستایی و عشایری، شاهد کاهش مهاجرت از روستا به شهر و افزایش اشتغالزایی در بین جمعیت غیر شهری باشیم.
در استان کرمانشاه 2 هزار و 515 روستای دارای سکنه با جمعیتی بالغ بر 550 هزار نفر وجود دارد که 28 درصد جمعیت 2 میلیون نفری استان را تشکیل می دهند.
طبق اعلام مرکز آمار ایران آخرین نرخ بیکاری استان کرمانشاه مربوط به زمستان سال 96 رقمی معادل 22.6 درصد بوده است و در این خصوص رتبه دوم کشور را داراست.
این مرکز همچنین بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای روستایی را با 14.3درصد مربوط به استان کرمانشاه اعلام کرده است.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.