به گزارش خبرنگار ایرنا، داریوش آرمان روز شنبه در نشست خبری که در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد، افزود: وضعیت بیماران خاص بویژه دیالیزی مناطق زلزله زده کرمانشاه مناسب نیست.
او در ادامه از بسیج تمام دفاتر و شعبه های انجمن حمایت از بیماران کلیوی در سراسر کشور برای درمان و تجهیز بخش های دیالیزی شهرستان های زلزله زده کرمانشاه خبر داد.
آرمان، به گرمای 50 درجه و پدیده گرد و غبار شدید مناطق زلزله زده کرمانشاه اشاره کرد و گفت: زندگی برای بیماران دیالیزی در چادر و کانکس در این گرمای طاقت فرسا مشکل است که باید هرچه زودتر و با تلاش چند برابر به این مناطق رسیدگی شود.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی کشور، از افرادی نظیر علی دایی، صادق زیباکلام و خانم کلباسی که کمک های مردمی در حساب دارند خواست اولویت خود را درمان و کمک به بیماران خاص و دیالیزی که زجر زیادی متحمل می شوند، قرار بدهند.
وی راه اندازی دفاتر انجمن کلیوی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه و تجهیز این دفاتر به تخت دیالیز و تجهیزات را از مهم ترین برنامه های انجمن حمایت از بیماران کلیوی عنوان کرد.
آرمان همچنین از حضور مطرح ترین پزشکان پیوند کلیه جهان و کشور در مناطق زلزله زده ظرف روزهای آینده خبر داد و افزود: علاوه بر آوارگی، درد دیالیز، نبود متخصص و ایاب و ذهاب مهم ترین مشکلات بیماران کلیوی مناطق زلزله زده است.
به گفته این عضو ارشد انجمن حمایت از بیماران کلیوی کشور؛ این انجمن به عنوان قدیمی ترین انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی، 30 هزار نفر زیرپوشش دارد و در 40 سال حیات خود بیش از 50 هزار عمل پیوند کلیه زیرنظر او اتفاق افتاد است.
وی پیشنهاد داد: پزشکان خیر که در همه بحران ها حضور پررنگی برای کمک دارند با حمایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، احداث 150 واحد مسکونی برای 150 بیمار کلیوی و دیالیزی مناطق زلزله زده را تعهد و تقبل کنند.
وی در پایان با اعلام شماره کارت 6104337590759500 و شماره حساب 1987678688 نزد بانک ملت ویژه کمک به بیماران کلیوی مردم زلزله زده کمک های نقدی خود را به این مردمان زجر کشیده واریز کنند.

** هزار و 750 نفر در کرمانشاه دیالیز می شوند
رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی کرمانشاه نیز در این نشست خبری، تعداد بیماران دیالیزی و منتظر پیوند کلیه مناطق زلزله زده استان را 42 نفر اعلام کرد.
حسین بیگیری در ادامه گفت: شهرستان سرپل ذهاب هشت تخت دیالیز دارد که تجهیزات فرسوده آن جوابگوی بیماران دیالیزی که از مناطق مختلف می آیند نیست.
بیگلری در ادامه گفت: هزار و 750 بیمار کلیوی در شهر کرمانشاه دیالیز می شوند که 950 نفر آن ساکن استان هستند و مابقی از استان های همجوار به این استان وارد می شوند.
بیگلری در ادامه افزود: 127 تخت دیالیزی در استان وجود دارد که برخی مراکز دیالیز مثل بیمارستان امام رضا (ع) گاهی چهار شیفت کار می کند و این باعث فرسودگی تجهیزات شده است.
او در ادامه گفت: تمام شهرستان های استان به غیر از شهرستان های دالاهو و ثلاث باباجانی دارای تخت بخش دیالیزی هستند.
وی همچنین اظهار داشت: درمان بیماران دیالیزی رایگان است و هر بیمار سه بار در هفته دیالیز می شود که ماهیانه 40 میلیون ریال برای دولت هزینه بر می دارد.
8066/3209
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.