محمدعلی زرافشانی روز پنجشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی ویژه دفاتر و طراحان معمار فعال در مناطق زلزله زده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به فعالیت 200 مهندس پایه سه طراح معمار و عمران در مناطق زلزله زده استان گفت: برای بالا بردن سطح کیفی کار و نیز آشنایی با قوانین روز دنیا در حال برگزاری کارگاه آموزشی با حضور چهار استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی تهران هستیم.
به گفته وی، کار طراحی نقشه ها بر عهده مهندسان پایه سه بومی استان است اما این نقشه ها توسط مهندسان پایه یک و ارشد کنترل مضاعف می شوند.
وی با بیان اینکه مراحل کار شامل طراحی نقشه معماری، نقشه سازه و مرحله اجراست، افزود هم اکنون 2 هزار واحد در مرحله طراحی معماری هستند و 100 واحد نیز به مرحله طراحی نقشه سازه رسیده اند.
زرافشانی ادامه داد که ساختمان هایی که بیشتر از سه طبقه باشند مرحله طراحی نقشه تاسیسات و برق را نیز خواهند داشت.
وی با اشاره به قرارگیری استان کرمانشاه بر روی سه گسل فعال زلزله بیان داشت که زلزله 21 آبان امسال فقط بر اثر فعال شدن یک گسل از این سه گسل رخ داده است.
او تاکید کرد که لازم است مردم استان با هشیاری نسبت به خطر زلزله به هنگام ساخت و ساز تمام مقررات ایمنی ساختمان را رعایت کنند.
این همایش یک روزه با مشارکت بنیاد مسکن کشور و سازمان نظام مهندسی استان کرمانشاه برگزار شد.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
7457/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.