به گزارش خبرنگار ایرنا، فرهاد همتی روز چهارشنبه در کارگروه بهداشت و سلامت گیلانغرب افزود: تمهیدات لازم برای پیشگیری از بیماری سالک در مناطق زلزله زده گیلانغرب اتخاذ می شود.
وی با اشاره به خطرآفرینی وجود نخاله های ساختمانی در مناطق زلزله زده در احتمال شیوع بیماری سالک، اجرای اقدام های پیشگیرانه را لازم و ضروری دانست و اظهارداشت: از تمام ظرفیت ها و امکانات برای جلوگیری از شیوع احتمالی بیماری سالک در گیلانغرب استفاده می شود.
سرپرست فرمانداری گیلانغرب، جمع آوری پسماندها، سمپاشی، دفن و دفع بهداشتی زباله ها، معدوم سازی کانون های آلودگی، دفع صحیح فاضلاب و رفع نقص سامانه های آب آشامیدنی با هدف مقابله با بیماری سالک در گیلانغرب در اولویت و در دستور کار دستگاه های اجرایی ذیربط است.
همتی اضافه کرد که دستگاه های اجرایی و خدماتی مکلف شده اند برنامه عملیاتی 2 ماهه را برای ساماندهی مناطق زلزله زده تدوین کنند.
سالک یا لیشمانیوز پوستی شایع ترین نوع بیماری پوستی لیشمانیاز است که بر اثر گزش جنس ماده نوعی پشه خاکی به انسان منتقل می شود.
بیماری سالک که نوع خشک آن هم اکنون شیوع پیدا کرده با زخم تاول شکل و بدون درد ایجاد می شود که با توجه به درمان بسیار سخت آن رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری مهمترین راهکار مقابله با آن است.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از 72 هزار نفر جمعیت دارد.
7079/7398/ 8066 خبرنگار:سلطانمراد شهبازپور** انتشاردهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.