سردار علی مویدی روز پنجشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی آمایش کارآفرینی دانش بنیان در کرمانشاه در جمع خبرنگاران افزود: تا پایان امسال شمار سازمان های مردم نهاد تخصصی حوزه اعتیاد در کشور به 2 هزار و 500 سمن افزایش می یابد.
او توانمندی سازمان های مردم نهاد از طریق برگزاری دوره های آموزشی را از جمله برنامه های این ستاد در حوزه اجتماعی عنوان کرد و افزود: اکنون همچنین 2 هزار و 800 نفر خیر، 200 نفر سفیر و نخبه اجتماعی و 300 سایت و پایگاه اطلاع رسانی در فضای مجازی با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در زمینه پیشگیری همکاری دارند.
وی به کاهش آمار معتادان در کشور نیز اشاره کرد و گفت: آمار معتادان از بیش از سه میلیون نفر به 2 میلیون و 800 هزار نفر هم اکنون کاهش یافته و این کاهش آمار یکی از نتایج رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری در کشور است.
قائم ‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را از جمله برنامه های این ستاد از پنج سال پیش دانست و گفت: این رویکرد براساس یک مطالعه دقیق علمی و دانشگاهی شروع شده و با جدیت ادامه می یابد.
سردار مویدی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا برای مبارزه با مواد مخدر به سمت اجتماعی کردن این موضوع رفته اند، افزود: این رویکرد در دنیا جواب داده و در کشور ما نیز در چند سال اخیر منجر به افزایش حساسیت در میان مردم شده است.
او با بیان اینکه از اول انقلاب تاکنون رویکردهای متقاوتی در حوزه مبارزه با مواد مخدر تجربه شده است، گفت: اجتماعی کردن جدیدترین رویکردی است که در دنیا از آن استفاده می شود و خوب نتیجه داده است.
وی اظهار کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر با استفاده از ظرفیت های اجتماعی کشور از جمله نخبگان، شخصیت های برجسته علمی و فرهنگی، سازمان های مردم نهاد و سایر بخش ها توانسته اذهان مردم را نسبت به پیامدهای ویرانگر مواد مخدر جلب کند و در آنها حساسیت به وجود بیاورد.
وی در ادامه با بیان اینکه گروه های مرجع و نهادهای اجتماعی استقبال بسیار خوبی از این رویکرد داشته اند، گفت: اکنون بستر برای فعالیت های اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر در کشور فراهم است.
وی حساس کردن و آگاه سازی مردم و هوشمند کردن جامعه نسبت به پیامدهای زیان بار مواد مخدر را از دیگر اقدام های ستاد دانست و اظهار کرد: این موضوعات به خوبی در سطح جامعه تبیین شده و مردم اکنون با حساسیت در موضوع مبارزه با اعتیاد برخورد می کنند.
قائم‌ مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با بیان اینکه مجموعه نظام و در راس آن رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری و مجموعه حاکمیت و دولت عزم جدی برای مبارزه با مواد مخدر دارند، تصریح کرد: اکنون به صورت هدفمند و حول یک برنامه خاص در زمینه پیشگیری و مبارزه با اعتیاد در کشور فعالیت می کنیم.
سردار مویدی افزود: امروز دنیا گرفتار اعتیاد است و تنها مختص به ایران نیست اما در کشور با برنامه و به صورت هدفمند به دنبال مبارزه با این پدیدم شوم هستیم.
وی گفت: فعالیت ها و برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر به زودی در کشور خود را نشان می دهد.
کارگاه منطقه چهار کشوری ستاد مبارزه با مخدر با حضور نمایندگان سازمان های مردم نهاد هفت استان غرب کشور از روز سه شنبه در سرسرای بوستان کرمانشاه آغاز و امروز پنجشنبه به کار خود پایان داد.
به گفته رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه در سال جاری بیش از چهار تن انواع مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده که نسبت به سال گذشته نزدیک به 80 درصد رشد داشته و در این رابطه 42 باند متلاشی و بیش از 6 هزار نفر هم دستگیر شده اند.
علی شمشیری، بیشترین نوع مواد مخدر کشف شده را تریاک با 2 هزار و 750 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: در چهار سال گذشته اعتیاد در استان کرمانشاه روند کاهشی داشته به طوری که از یک درصد بالای متوسط کشوری به زیر خط متوسط کشوری رسیده ایم.
او همچنین گفت: در سال جاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در پژوهش رتبه برتر کشوری را کسب کرده است.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت 14 شهرستان،31 شهر و 2 هزار و 600 روستا دارد.
3033/8066خبرنگار:فرزاد نویدی **انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.