به گزارش خبرنگار ایرنا، فرامرز اکبری روز سه شنبه در جلسه ای با حضور مسئولان سازمان نظام مهندسی استان کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه فصل گرما در قصرشیرین زودتر از سایر مناطق به واسطه آب و هوای گرمسیری آغاز می شود، از این رو باید تا آن زمان با شتاب بخشیدن به کار ساخت و ساز، شاهد بازگشت مردم به منازلشان باشیم.
وی اظهار کرد: با توجه به مصوبه های دولت برای تسریع در کار بازسازی مناطق زلزله زده و حذف قوانین دست و پاگیر اداری، نظام مهندسی باید اقداماتشان را زودتر انجام دهند.
وی با بیان این که تا شب عید باید سفت کاری و اسکلت بندی واحدهای مسکونی انجام شود، گفت: با توجه به شرایط بحرانی، سخت گیری های اداری باید کنار گذاشته شود و تمام تلاش های معطوف به مقاوم سازی واحدهای مسکونی شود.
فرماندار قصرشیرین با بیان اینکه اختلال در جریان بازسازی قابل قبول نیست، افزود: مردم از روند کار بازسازی، نارضایتی هایی از نظام مهندسی دارند که باعث ایجاد اتلاف وقت در این خصوص شده است.
اکبری گفت: زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان، زندگی مادی و معنوی مردم را به مخاطره انداخت و مردم این مناطق از نظر اقتصادی و روانی دچار مشکلات زیادی شدند.
وی، از ارزیابی پنج هزار و 682 واحد مسکونی خسارت دیده ناشی از زلزله اخیر این شهرستان از سوی بنیاد مسکن استان تهران به عنوان معین بازسازی این منطقه مرزی خبر داد.
وی افزود: از مجموع واحدهای ارزیابی شده، یک هزار و 187 واحد مسکونی شهری و روستایی تخریبی نوع یک و 2 و سه هزار و 991 واحد مسکونی این مناطق نیز از نوع تعمیری نوع یک، 2 و سه هستند.
این مقام مسئول اظهار کرد: همچنین در ارزیابی های صورت گرفته، از سوی کارشناسان بنیاد مسکن استان تهران مشخص شد که 504 واحد مسکونی قصرشیرین نیز سالم هستند.
اکبری ادامه داد: در ابتدای وقوع زلزله، برای اسکان موقت زلزله زدگان با تلاش های مردم و مسئولان اقدام های خوبی انجام شد و هم اکنون در مرحله بازسازی هستیم که باید روند این کار با سرعت بیشتری انجام شود.
وی اظهار کرد: وظیفه ما از عالی ترین مقام استان و بقیه مسئولان این است که پاسخگوی مشکلات مردم باشیم، زیرا همه کم و کاستی ها معطوف به ما است.
وی اضافه کرد که رهبر معظم انقلاب اسلامی بلافاصله بعد از این حادثه بزرگ به منطقه سفر کردند و تاکید داشتند زودتر مشکلات مردم زلزله زده حل شود.
فرماندار قصرشیرین گفت: رئیس جمهوری نیز بعد از سفر به این مناطق، بلافاصله دستور تخصیص اعتبارات را دادند که این نخستین بار است که بعد از یک حادثه بزرگ ویرانگر، منابع مالی مورد نیاز به این سرعت تخصیص داده می شود.
اکبری افزود: در شرایط بحران باید کار جهادی کرد و وظیفه اخلاقی و قانونی داریم تا مشکلات مردم را حل کنیم.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.
7079/3012/8066 خبرنگار:نازنین باباخانی ** انتشاردهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.