مجتبی زینی وند روز شنبه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده سرپل ذهاب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، اظهار داشت: برای رفع مشکل فاصله زمانی ایجاد شده در فعالیت های آموزشی دانش آموزان این مناطق، راهکارهایی اتخاذ شد تا عقب ماندگی آموزشی جبران شود.
وی آموزش الکترونیکی را یکی از این رویکردها عنوان کرد و افزود: در آموزش الکترونیکی با استفاده فناوری های نوین ارتباطات با یک مدل جامع فراگیر، آموزش های درسی به دانش آموزان مناطق زلزله زده غرب کرمانشاه ارائه می شود.
وی مهمترین هدف در بحث آموزش الکترونیکی را تحقق و توسعه عدالت آموزشی بیان کرد و گفت: با تحقق این مهم فاصله زمانی آموزشی دانش آموزان مناطق زلزله زده جبران می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان این که همسو با اجرای این طرح، کلاس‌های آموزش آنلاین برای فراگیری این روش برگزار می شود، از تهیه سخت افزار لازم در این زمینه خبر داد و اضافه کرد که برای دانش آموزان پیش دانشگاهی تبلت و برای هر کلاس پیش دانشگاهی نیز دو لپ تاپ در نظر گرفته شد که بین دانش آموزان و مراکز آمورشگاهی سرپل ذهاب توزیع شده است.
زینی وند اظهار کرد: دانش آموزان در ساعت خارج از مدرسه از طریق آموزش الکترونیک آموزش های درسی را فرا می گیرند.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه تاکنون 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.
7079/7399/8066 خبرنگار:سیروس دیقی چگینی **انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.