دکتر مجید همتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وجود لاشه دام های تلف شده در منطقه منجر به آلودگی های زیست محیطی و شیوع بیماری های قابل انتقال به انسان می شود.
وی افزود: به همین دلیل اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تمام توان خود را برای حفظ باقی مانده جمعیت دامی با انجام عملیات، ضدعفونی، واکسیناسیون و اقدام های لازم و نیز دفن بهداشتی لاشه ها به منظور تامین سلامت مردم منطقه با اعزام اکیپ های دامپزشکی به کار گرفته است.
او با بیان اینکه تاکنون 17 اکیپ دامپزشکی برای این منظور به مناطق زلزله زده اعزام شده اند، تصریح کرد: باید هرچه سریعتر نسبت به دفن بهداشتی لاشه های تلف شده اقدام کرد و در این راستا ادارات کل دامپزشکی استان های معین استان کرمانشاه نیز برای اعزام اکیپ های خود اعلام آمادگی کرده اند که در صورت نیاز حتما از آنها مساعدت خواهیم گرفت.
همتی ضمن ابراز تاسف و همدردی با مردم و آسیب دیدگان از آنها خواست تا برای دفن بهداشتی دام های خود از توان نظارتی کارشناسان دامپزشکی بهره بگیرند و مراتب را از طریق سامانه تلفنی 1512 و یا سامانه پیامکی 100010001512 به اطلاع کارشناسان دامپزشکی برسانند تا در اسرع وقت نسبت به دفن بهداشتی دامها اهتمام لازم را به عمل آورند.
به گزارش ایرنا، زمین لرزه شدیدی ساعت 21:48 شامگاه یکشنبه 21 آبان 96 با قدرت 7.3 درجه در مقیاس درونی زمین (ریشتر) در ژرفای 33.9 کیلومتری زمین استان های کرمانشاه، ایلام و کردستان و بخش های گسترده ای از غرب و شمال غرب کشور را لرزاند.
این زمین لرزه که کانون آن جنوب حلبچه عراق نزدیک مرزهای استان کرمانشاه گزارش شده زیان ها و آسیب های زیادی در استان های کرمانشاه و ایلام به بار آورده است.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.