هوشنگ بازوند روز شنبه در نشست ستاد سفر که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند که امکانات خود را به منظور مقابله با بیماری کرونا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.
وی با بیان اینکه به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا مردم باید از سفرهای نوروزی اجتناب کنند، افزود: نوروز امسال استان کرمانشاه توانایی پذیرش میهمانان نوروزی را ندارد.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا تمام اماکن گردشگری استان در ایام نوروز تعطیل هستند.
بازوند بیان اینکه از خدمات رسانی به مسافران در کرمانشاه معذوریم، اظهار داشت: امسال مهمانسراهای ادارات و اماکن آموزش و پرورش کرمانشاه به هیچ عنوان از مهمانان پذیرایی نمی‌کنند و تعطیل خواهند بود.
وی از شهرداری های سطح استان نیز خواست که از برپایی مکان هایی به منظور استقرار و برقراری کمپ توسط مهمانان نوروزی جلوگیری کنند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه در ایام نوروز امکان سفر تعدادی از هم وطنان از دیگر نقاط کشور به روستاهای استان وجود دارد، گفت: از دهیاری ها می خواهیم که در این زمینه دست به اقدام بزنند و از حضور مهمانان نوروزی در روستاها جلوگیری کنند.
براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تا عصر دیروز جمعه شانزدهم اسفند ماه ۷۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که تاکنون آزمایش کرونا ۲۷ نفر از آنان مثبت اعلام شده است و سه نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست دادند.
از ابتدای شناسایی ویروس کرونای جدید در کشور تا ظهر جمعه چهار هزار و ۷۴۷ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و در مجموع ۱۲۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌ و ۹۱۳ مورد از ابتدا تاکنون بهبود یافته‌اند.
ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور از جمله آمریکا، فرانسه، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات گسترش یافته است.
مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز روز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه از ابتلا و درگذشت ۲ شهروند قمی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند.
با اعلام همه گیری ویروس کرونا در کشور، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری در حکمی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور داد ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تشکیل شود.
همچنین رییس جمهوری در صدور حکم و ابلاغ جدیدی به وزیر بهداشت ماموریت داد تا ضمن تشکیل جلسات مستمر این ستاد، از تمام توان مجموعه‌های ذی‌ربط به منظور کمک به جلوگیری از شیوع و ریشه‌کنی هر چه سریع‌تر این بیماری بهره گرفته و به طور مستمر به وی گزارش دهد.
روحانی در این حکم دستگاه‌های کشور را مکلف به اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا کرد.
از زمان تشکیل این ستاد با همراهی و هماهنگی همه دستگاه های دولتی اقدات مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا از جمله تعطیلی مراکز دانشگاهی و مدارس و کاهش ساعات اداری صورت گرفته است.
در آخرین اقدام برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه اعلام کرد: ۳۰۰ هزار اکیپ با همکاری بسیج و مراکز درمانی برای غربالگری کرونا و بیماریابی خانه به خانه مردم از دو روز آینده به تک تک خانه های مردم مراجعه می کنند.
این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.
تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده‌ است؛ این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود؛ این ویروس در معمولی‌ترین حالت باعث سرماخوردگی می‌شود و نشانه‌های ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.
کرونا مثل سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمن می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون بیشتر از سه درصد مبتلایان نیست.  

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.