سیف الله رنجبر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: اقامتگاه بوم گردی روستای قلعه زکریا با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی، اقامتگاه روستای قوری قلعه با ۵۰ درصد و اقامتگاه بوم گردی روستای شبانکاره بخش شاهو نیز با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
وی اظهار داشت: برای ساخت این اقامتگاه ها در مجموع ۱۵ میلیارد ریال هزینه می شود.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روانسر ادامه داد: هم اکنون ۲ اقامتگاه بوم گردی در روستای کانی کچکینه بخش مرکزی این شهرستان فعال است که ظرفیت اسکان ۶۰ نفر را در شیانه روز دارند.
رنجبر اضافه کرد: هم اکنون در این شهرستان پنج واحد اقامتی نیز در منطقه تفریحی شبانکاره، سه باب خانه مسافر در شهر روانسر و ۲ باب خانه مسافر در روستای قوری قلعه فعال است.
وی گفت: این واحدها در مجموع ظرفیت پذیرش ۴۰ مسافر را دارند.
یکی از پتانسیلهای شهرستان روانسر بحث گردشگری آن است به گونهای که وجود دهها اثر تاریخی و گردشگری در آن باعث شده که همه ساله و در فصول مختلف پذیرای گردشگران زیادی باشد و در تعطیلات نوروز امسال در مجموع ۲۳۰ هزار گردشگر و مسافر نوروزی وارد این شهرستان شدند.
غار زیبا و اعجاب آور قوری قلعه، سراب زیبای روانسر، گوردخمه فرهاد، سراب جابری، تپههای سه گانه موسی، غار کاوات، طاق فرهاد، جنگل شبانکاره، ارتفاعات شاهو و طبیعت بکر منطقه از جمله جاذبههای دیدنی و گردشگری شهرستان روانسر است.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفرجمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.