محمدحسین صادقی روز شنبه در این نامه آورده است: از جمله برنامه‌های مختلفی که در سند تحول قوه قضاییه مورد عنایت ریاست این قوه است توسعه ارتباطات قوه قضاییه با جامعه رسانه‌های هنری و فرهنگی کشور است. شفاف سازی، اطلاع رسانی دقیق و ارتباط مستمر با رسانه‌ها با هدف افزایش سرمایه‌های اجتماعی، اعتمادسازی و ارتباط بیشتر با مردم از جمله راهبردهای موثری است که نه تنها می‌تواند منجر به تقویت احساس عدالت و امنیت در جامعه گردد بلکه رسانه‌ها با هدایت افکار عمومی و فراهم کردن زیرساخت‌های توسعه می توانند نقش بی بدیل خود را ایفا نمایند.

در ادامه نامه دادستان عمومی کرمانشاه آمده است: در همین راستا به تاسی از اقدام رییس قوه قضاییه در تاسیس مجتمع شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ و با توجه به سیاست‌های سازشی کردن دعاوی کیفری، در راستای کاستن از ورودی پرونده‌ها، فراهم کردن فضای نقد منصفانه و مشفقانه، تقویت مطالبه‌گری، نظارت همگانی، لزوم پاسخگویی مدیران نسبت به عملکرد خویش و اجرایی کردن ماده ۲۸ منشور حقوق شهروندی پیشنهاد می شود شعبه شورای حل اختلاف ویژه فرهنگ، هنر و رسانه با تعیین اعضای متنفذ و دارای مقبولیت در نزد اصحاب رسانه با همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، حوزه هنری، خانه مطبوعات و سمن های فعال مرتبط با موضوع راه‌اندازی و تمامی شکایات و گزارش های مرتبط با این حوزه به صورت متمرکز رسیدگی شود.

در پایان درخواست دادستان کرمانشاه آمده است: مبرهن است حفظ حرمت اشخاص پرهیز از اقداماتی که دارای توصیف جزایی است شامل توهین، تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب، غرض ورزی و سیاه نمایی مورد انتظار است.

در استان کرمانشاه بیش از ۴۰۰ خبرنگار، فعال رسانه ای و مطبوعاتی در قالب بیش از ۲۰۰ خبرگزاری، سایت خبری، رسانه سراسری و مطبوعات محلی اکنون مشغول فعالیت می کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.