بهرام فاضلیزاد روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: برای دستیابی به عنوان بینالمللی شهر خلاق هنر و موسیقی، برنامهریزیهای اولیه انجام شده است و با اهالی هنر و موسیقی استان چندین جلسه را با استاندار کرمانشاه برگزار کردهایم که نگاه ایشان و مجموعه مدیران استان هم در این زمینه مثبت است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال کارهای اولیه برای ثبت تنبور به نام کرمانشاه انجام شده است و ما تنبور را فقط یک ساز نمیدانیم و اگر این ساز به نام کرمانشاه ثبت شود، بخشی از هویتمان را در فرهنگ اجتماعی و تاریخی کشور ثبت و در آن زمینه برای خود شناسنامه درست کردهایم.
فاضلیزاد، بر فعال شدن بخش هنری دانشکده هنر و معماری دانشگاه رازی تاکید کرد و افزود: اساتید برجستهای در رشتههای موسیقی، نقاشی و امور فرهنگی در استان وجود دارند که در دانشگاه رازی میتوانند شاگردان زیادی را تربیت و تحویل جامعه و کشور دهند.
وی با اشاره به ظرفیتهای فرهنگی و هنری استان کرمانشاه و همچنین اراده مدیران استانی برای حمایت از این فعالیتهای فرهنگی افزود: بخش مهمی از روند اجرایی شدن برنامههای فرهنگی بر عهده اصحاب فرهنگ، هنر و رسانههای استان است که باید اقدامات لازم را انجام دهند و اجماعی صورت بگیرد تا در نهایت برای استان امتیازی محسوب شود.