مجید یزدان‌پناه روز پنجشنبه در بازدید از مراکز یادگیری تدبیر در آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان کرمانشاه، افزود: در مراکز یادگیری محلی ضمن آموزش سواد پایه، افزایش اطلاعات و توانمندی­‌های عمومی سوادآموزان، ترویج فرهنگ تعاون و همکاری، توانمندسازی برای راه‌­اندازی کسب و کار، فرصت یادگیری برای همه، زمینه‌­سازی برای یادگیری مادام العمر، تلفیق سوادآموزی و مهارت­‌های اساسی زندگی، مهارت­‌های شهروندی و اجتماعی آموزش داده می‌شود.

وی از اقدامات مؤثر حوزه معاونت سوادآموزی در استان بخصوص راه اندازی، تشکیل و تأسیس مراکز یادگیری محلی تقدیر کرد و اظهارداشت: برداشتن محدودیت ادامه تحصیل برای افرادی که به هر دلیل از فرصت اول آموزش بازمانده‌­اند، فراگیر کردن یادگیری مادام‌­العمر، سهل‌­الوصول بودن این مراکز برای افراد بی‌سواد و کم‌­سواد و توجه به نیازهای منطقه‌ای و محلی جامعه هدف در ارائه خدمات آموزشی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است که مورد حمایت اداره کل آموزش و پرورش استان است.

هرمز نوروزی‌فرد، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در ادامه اظهار داشت: انتظار می‌رود آموزش­‌های لازم در مراکز یادگیری محلی به برنامه‌­های توسعه پایدار فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی کمک، برنامه­‌های توانمندسازی همه دستگاه­‌ها به طور یکپارچه و نظا­م‌­مند از این مراکز فرهنگی و آموزشی به مردم محلات ارایه و موجب کاهش هزینه­‌های عمومی و تسریح و تسهیل در عرضه خدمات گردد و فرهنگ مشارکت‌­پذیری و مسؤولیت­‌پذیری جوامع محلی تقویت و نهادینه شود.

آمار جمعیت بی‌سواد رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال استان کرمانشاه، اکنون ۷۰ هزار نفر است که براساس اعلام مسئولان آموزش و پرورش ۲۵ درصد این جمعیت آموزش ناپذیر هستند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۲ شهر و ۲ هزار و ۶۲۲ روستا دارد و براساس آمارهای رسمی ۲۷۳ هزار نفر از مردم استان بی‌سواد مطلق هستند.

اکنون ۳۲۵ هزار دانش آموز در استان کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند و نزدیک به ۳۰ هزار فرهنگی در امر آموزش و پرورش این دانش آموزان تلاش می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.