احمد محمدی روز چهارشنبه به ایرنا افزود: در این دوره از مسابقات ۸۰ طلاب و روحانی خواهر و برادر از مدارس علوم دینی شهرستان های پاوه، جوانرود، روانسر، ثلاث باباجانی، کرمانشاه، سرپل ذهاب و دالاهو با هم رقابت کردند.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در چهار رشته حفظ، قرائت، ترتیل و ترجمه و مفاهیم قرآنی با هم به رقابت پرداختند، اظهارداشت: نفرات منتخب و برگزیده این مسابقات به رقابتهای قرآنی مدارس اهل سنت کشور اعزام میشوند.
جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه تصریح کرد: ترویج و تبیین معارف قرآنی همراه با صیانت از مشترکات دینی، ایجاد همگرایی و وحدت عملی، شناسایی و پرورش استعدادهای قرآنی، تقویت روحیه اعتقادی و معنوی، ایجاد بستر مناسب برای ارتقا رتبه های قرآنی و تجلیل از حافظان، قاریان و چهره های برتر قرآنی از جمله اهداف برگزاری هفتمین دوره مسابقات قرآنی است.
محمدی با بیان اینکه ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه از اولویت های دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور است، افزود: با صدور بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین دستاوردهای بزرگ ۴۰ ساله انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب در بهمن ماه سال گذشته، شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی تصمیم گرفتند در این دوره از مسابقات نگاه ویژه ای به این بیانیه داشته باشند و آیاتی موضوعی مرتبط با این بیانیه استخراج و به عنوان منبع آزمون رشته ترجمه و مفاهیم معرفی شد.
وی ادامه داد: قرآن کریم تنها زبان زنده دنیا است که بعد از ۱۴۰۰ سال هنوز تازگی و طراوت خود را از دست نداده است.
جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه محمدی اضافه کرد: قرآن کریم قانون اساسی اسلام است و تمسک به ذات نورانی آن ما را در مقابل موج فتنه ها و جبهه کفر و نفاق و تکفیر و ناهنجاری های احتماعی بیمه و صیانت می کند.