فرمانده و یکی از طراحان عملیات اچ ۳ در این مراسم در سخنانی با گرامیداشت یاد شهید حمدالله دکامی زاده و دیگر شهیدان شاخص شهرستان قصرشیرین گفت: رشادت های رزمندگان و فرماندهان در دوران هشت سال دفاع مقدس تمام معادلات و دکترین نظامی را تغییر داد.

                                                                            

امیرسرتیپ فرج الله برات پور افزود: تمام دنیا به صدام و رژیم بعث کمک می کرد که صادرات نفت ما در جنگ قطع کند ولی رشادت های رزمندگان و به خصوص نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی مانع از این هدف شوم دشمن شد.

وی اظهارداشت: دشمن فکر می کرد در همان روز اول آغاز جنگ نابرابر، خرمشهر را فتح می کند اما این اتفاق نیفتاد و شهدا و رزمندگان با رشادت ها و تقدیم خون خود آزادی استقلال و امنیت را برای ما به ارمغان آوردند.

فرمانده و از طراحان عملیات اچ ۳ گفت: بعد از اشغال سفارت آمریکا یگان های اطلاعاتی نیروهای هوایی ارتش تحرکات دشمن در مرزهای کشور را رصد کردند و صدام ملعون ۱۲ لشکر در مرزها مستقر کرد و گفته بود سه جزیره تحت حاکمیت ایران را برای اعراب پس می گیرد.

امیر سرتیپ برات پور گفت: دشمن طی یک نقشه و طراحی از پیش تعیین شده آماده حمله شده بود و دکترین ما قبل از انقلاب این بود که باید آفندی در مقابل دشمنان عمل کرد اما بعد از انقلاب طرح های ما پدافندی شد.

برات پور افزود: دشمن قبل از سی و یکم شهریور ماه با بمباران شهرهای قصرشیرین و مهران تحرکات خود را آغاز کرد و در آن مدت ۹۱۴ تجاوز مرزی عراق را به سازمان ملل قبل از شروع جنگ ارائه کردیم.

وی تصریح کرد: تمام دنیا عزمشان را جزم کرده بودند که صدام را تجهیز و انقلاب را از بین ببرد و ارتش ما در آن زمان بخصوص نیروی زمینی آماده این جنگ نبود و فقط نیروی هوایی از آمادگی کافی برخوردار بود.

او گفت: آنها تصور کردند با طرح کودتای نقاب فرصت سازماندهی را از نیروی هوایی ارتش می گیرند از این رو با ۲۹۲ فروند هواپیما حمله را در ۳۱ شهریور آغاز کرد.

وی ادامه داد: اما نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ۱۴۰ فروند هواپیما را یکم مهر یک روز پس از حمله عراق به سوی این کشور تجهیز کرد و در یک زمان تمام پایگاه‌های عراق را بمباران کردند که صدام و دنیا را متعجب کرد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس گفت: ۳۳۴ سورتی پرواز در یک روز توسط نیروی هوایی علیه عراق انجام شد و در ۴۵ روز اول بیش از پنج هزار سورتی پرواز انجام داد.

وی هشت سال دفاع مقدس را سند افتخار و عزت ایران اسلامی عنوان کرد و اذعان داشت: همه ما مدیون خون شهدا هستیم.

                                                                                        

معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار قصرشیرین هم در این مراسم گفت: شهرستان قصرشیرین امسال افتخار بازگشایی مرز خسروی را داشت تا میزبانی شایسته برای خدمتگزاری به زائران اربعین حسینی باشد و مردم این شهرستان از دیرباز افتخار میزبانی زائرانامام حسین (ع)  را دارند.

حشمت الله رضایی افزود: عملیات اچ سه که به فرماندهی امیر برات پور انجام شد پیچیده ترین حمله هوایی دوران جنگ تحمیلی بود.

وی گفت: ۸۳۵ شهید گلگون کفن در قصرشیرین تقدیم انقلاب اسلامی شده است و همه مردم این دیار زخم خورده هشت سال جنگ تحمیلی هستند و این وظیفه مسؤلان را برای خدمتگزاری هرچه بهتر بیشتر می کند.

رضایی تصریح کرد: جوانان این کشور همواره پای آرمان های انقلاب بوده و امروز هم مدافعان حرم در صف دفاع ایستاده اند.

از فعالیت ها و مسوولیت شهید دکامی می توان به حضور وی به عنوان معاون‌ هماهنگ کننده فرماندهی آماد و همچینن جانشین فرماندهی آماد و پشتیبانی نیروی زمینی سپاه و معاونت فرماندهی لجستیک نیروی زمینی سپاه اشاره کرد.
آخرین مسوولیت شهید دکامی، فرماندهی نیروی مقاومت بسیج در منطقه غرب کشور در کرمانشاه بود.
وی در رمضان سال ۱۳۸۱ در حین انجام ماموریت به تهران بر اثر سانحه خودرو دعوت حق را لبیک گفت و به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
در پایان این آئین معنوی از خانواده شهدای قصرشیرین تجلیل شد.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت دارد که در اوایل جنگ تحمیلی ۲ سال کامل در اشغال متجاوزان بعثی بود.
این شهرستان در هشت سال دفاع مقدس ۸۳۵شهید تقدیم نظام اسلامی کرد که قبور مطهر تعداد زیادی از این شهدا در سایر شهرهای استان کرمانشاه است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.