به گزارش خبرنگار ایرنا، جلیل بالایی روز یکشنبه در اولین جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سرسرای تدبیر استانداری برگزار شد، افزود: قانون مدیریت بحران جدید کشور سوم شهریور ماه سالجاری با ۲۶ ماده و ۳۲ تبصره به تصویب رسیده است.
بالایی در تشریح قانون جدید مدیریت بحران کشور افزود: قانون جدید بر توانمندسازی، ارتقاء توان دستگاههای اجرایی در راستای پیشگیری و پیش بینی بحران ها تمرکز کرده و از همه دستگاه ها می خواهد در حیطه وظایف شان برای مدیریت بحران برنامه آمادگی از قبل داشته باشند و مدیریت بحران فقط مختص چند دستگاه خاص نیست همه وظیفه و تکلیف دارند.
وی در ادامه افزود: در قانون جدید دستگاههای اجرایی با تمرکز بر وحدت فرماندهی، توانمندسازی و انسجام خود را برای پیشگیری از حوادث آماده می کنند و زمان بحران نیز باید با وظایف خود کاملا آشنا باشند.
بالایی از جمله مهم ترین محورهای قانون جدید را مشارکت بخش خصوصی، تعاونی ها و افراد دانست و بیان داشت: در قانون جدید همه باید مشارکت داشته باشند و از همه ظرفیتها باید استفاده شود.
وی در ادامه بر ترویج و فرهنگ سازی زندگی ایمن، توانمندسازی و ارتقاء مشارکت های مردمی در بحران در قانون جدید تاکید کرد.
مدیرکل مدیریت بحران کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود به مراسم بزرگ اربعین و عبور زوار از استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: دستگاه های اجرایی به ویژه در موکب ها باید تدابیر و پیش بینی های لازم را برای حفظ امنیت، ترافیک، مسائل زیست محیطی و بهداشتی در دستور کار خود قرار دهند.
بالایی همچنین با اشاره به آغاز فصل پاییز و زمستان اظهار داشت: دستگاه ها باید با بحرانهای این فصل مانند سیل، برف و غیره ستاد بحران خود را شکل دهند و آماده باشند.
وی در ادامه به نزدیکی زمان دومین سالگرد زلزله (۲۱ آبان) کرمانشاه اشاره کرد و تاکید کرد: دستگاههای اجرایی و خدمات رسان باید تمام تمهیداتی لازم را برای برگزاری دومین سالگرد زلزله اتخاذ کنند و کارهای نیمه تمام خود را به پایان برسانند و اتمام پروژه ها را اعلام شود.
۳۲۰۹/۳۰۳۳