دکتر مهوش معاذی نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ما در دفاتر مشاوره خود روزانه شاهد مراجعات مکرری از زنان که از سوی مردان مورد خشونت قرار گرفته اند، هستیم، افزود: کنتترل خشم و جرأت ورزی از طریق برگزاری دوره های آموزشی مستمر نیاز به فرهنگ سازی دارد و درخواست می کنیم دستگاه های دولتی در این زمینه به تشکل های غیردولتی در راستای برگزاری کارگاه های آموزشی کمک کنند.
او بر آگاه سازی جامعه در این راستا تاکید کرد و گفت: مردانی که با همسران خود رفتارهای خشنی دارند باید بدانند که مادر قلب تپنده و هدایت کننده جریان عاطفی خانه است و اگر مادر ناراحت و رنجیده خاطر باشد کل خانواده در رنج و ناراحتی هستند.
این روانشناس تصریح کرد که بسیاری از مردان با خشونت علیه زنان تیشه به ریشه خودشان میزنند و ما باید از طریق کارگاه های آموزشی و یا از طریق رسانه ها تبعات خشونت در جامعه را برای همه مردم تبیین کنیم.
معاذی نژاد بر آموزش مهارت های زندگی و در راس آن کنترل خشم و خشونت تاکید کرد و افزود: نیاز به برگزاری مستمر کارگاه آموزشی، همایشها و سمینارهایی با کمک دستگاههای دولتی هستیم تا از این طریق مردم را بیشتر و بهتر آگاه کنیم.
وی خواستار سوق دادن بودجه های فرهنگی دستگاه های دولتی به سمت برگزاری کارگاه ها و همایش های آموزشی در زمینه خشونت شد و اظهار داشت: کلانشهر کرمانشاه شهر مرده ای است و بالاترین آمار افسردگی علیه زنان را دارد که باید با برگزاری همایش های در زمینه های نشاط اجتماعی، کنترل خشم و خشونت و سایر موارد مرتبط این شهر را زنده و پویا کنیم.
این روانشناس در ادامه از همه اقشار مردم به ویژه زنان خواست از مراجعه به روانشناس هراسی نداشته باشند و گفت: مراجعه به رواشناسان الان نسبت به گذشته باز بهتر شده اما قبلاً مقاومت زیادی میشد اما اکنون از اقشار مختلف به دفاتر مشاوره می آیند و حتی شاهد مراجعه افرادی از روستاها نیز هستیم اما این موضوع به کار بیشتری نیاز دارد.
معاذی نژاد افزود: قبلا کسی که به روانشناس مراجعه می کرد با تفکر کلیشه ای مواجه می شد که دیوانه و روانی است در حالیکه این موضوع صحیح نیست و همه ما به روانشناس نیاز داریم.
او تصریح کرد که انسان ها در مشورت با نفر دیگری تخلیه روانی می شوند و مشاوره و گفت و گو به یک بار تجربه کردن می ارزد.
وی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه مشاوران زیادی وجود دارند، گفت: باید فرهنگ مراجعه به روانشناسان معتبر افزایش یابد و مردم مشکلات خود را با مشاوره را در استان کم نیستند.
او تصریح کرد که ما در مشاوره ما آگاه سازی می کنیم و از مسئولان دستگاه های فرهنگی و اجتماعی درخواست می کنیم که فضایی برای تجمع افرادی از اقشار مختلف جامعه را فراهم کنند که ما برای افراد بیشتری این آگاه سازی را انجام دهیم.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۶۰۰ روستا و ۳۴ شهر دارد که نیمی از این جمعیت را زنان تشکیل می دهند.
۳۰۳۳/۸۰۶۶