انشاالله کولانی روز یکشنبه در جلسه آموزشی توجیهی دهیاران و شوراهای بخش مرکزی جوانرود که به منظور پیشگیری از آتش سوزی و اطفای حریق برگزار شد، افزود: این مهم جزء با فرهنگ سازی، مشارکت و دلسوزی اقشار مختلف مردم و مسئولان، پیشگیری و بموقع عمل کردن میسر نبوده است.
وی با بیان اینکه 99 درصد از آتش سوزی های عرصه های جنگلی و مرتعی ناشی از عوامل انسانی است، اظهار داشت: اکثر آتش سوزی هایی که توسط عوامل انسانی اتفاق می افتد به دلیل غفلت و بی احتیاطی از سوی کسانی است که به این عرصه ها مراجعه می کنند که در این ارتباط باید گفت که بالا رفتن سطح آگاهی عمومی و مشارکت مردمی در کاهش آتش سوزی ها بسیار نقش آفرین بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: 65 درصد آتش سوزی و تخریب منابع طبیعی توسط گردشگران، چهاردرصد توسط پادگان ها، 15 درصد توسط پس چر مزارع ، 15 درصد توسط درگیری های قومی و قبیله ای و 2 درصد بواسطه عوامل طبیعی که بازهم دستخوش عوامل انسانی است، اتفاق می افتد.
کولانی به تجهیز دهیاران و سازمان های مردم نهاد اشاره کرد و یادآور شد: در تلاش هستیم با همکاری استانداری و مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در حد توان دهیاران و سازمان های مردم نهاد را به وسایل اطفای حریق تجهیز کنیم.
فرماندار جوانرود نیز با یادآوری مسایل و مشکلاتی همچون ریزگردها، خشکسالی و سرمازدگی و سیل گفت: حفظ منابع طبیعی باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود وهمه ما باید همیارمحیط زیست باشیم.
رستگار یوسفی افزود: برای اجرای هر طرح توسعه ای اگر حفظ منابع طبیعی مدنظر نباشد برنامه های توسعه ای با مشکل مواجه خواهد شد.
وی به هزار میلی متر بارندگی امسال در شهرستان و بی سابقه بودن با 30 سال گذشته اشاره و اظهار داشت: تجهیز دهیاران به وسایل اطفای حریق و مشارکت آحاد مردم و مسئولان در منطقه ضروری است.
شهرستان جوانرود 62 هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی دارد.
جوانرود با بیش از 75 هزارنفر جمعیت در 86 کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.
7453/866
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.