زانیار نازدار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ماهیگیرانی که مجوز صید با قلاب در سد گاوشان کامیارن را دریافت کرده بودند با اعضای تعاونی صیادان اختلاف داشتند که با استقرار یگان حفاظت در حاشیه این سد، موضوع کنترل شد.
وی با بیان اینکه این 2 بخش از یکدیگر شکایاتی داشتند، افزود: ماهیگیران با قلاب گلایه داشتند که تعاونی صیادان از کارشان ممانعت می کند و در مقابل تعاونی صیادان شاکی بودند که ماهیگیران با قلاب شب ها که ماهیگیری ممنوع است اقدام به صید می کنند و برخی نیز از تور برای این کار استفاده می کنند.
نازدار با اشاره به اینکه ماهیگیری با قلاب و تور پرتابی کوچک در دریاچه سد گاوشان با صدور مجوز آغاز شده و تا دی ماه ادامه دارد، تاکید کرد: صدور پروانه ماهیگیری با تورهای سدی به 6 تعاونی صیادان استان از شهریور ماه آغاز می شود.
سرپرست یگاه حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان یادآور شد: این پروانه ها به صورت گروهی و برای اعضای تعاونی صیادان استان کردستان صادر می شود.
وی با باین اینکه ماهیگیری باید یک ساعت بعد از روشن شدن هوا تا یک ساعت قبل از تاریک شدن انجام شود و خارج از این زمان ممنوع است، گفت: صدور پروانه شکار خوک وحشی یا گراز برای اقلیت های دینی در استان کردستان آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، سد مخزنی گاوشان با ظرفیت 550 میلیون مترمکعب از مهمترین سازه های آبی غرب کشور محسوب می شود که بر روی رودخانه گاوه رود قرار دارد.
این سد با هدف تامین آب شرب شهرهای کرمانشاه و کامیاران به میزان 69 میلیون مترمکعب در سال، تامین انرژی برق آبی به میزان 11 گیگا وات ساعت در سال، تامین آب اراضی کشاورزی زیردست، کنترل سیلاب های مخرب رودخانه گاوه رود، نیاز محیط زیست و توسعه صنعت گردشگری طراحی و احداث شده است.
استان کردستان با مساحت 29 هزار کیلومتر مربع دارای حجم بارشی معادل 13.2 میلیارد متر مکعب در سال (3.1 درصد کل بارندگی کشور) و 17 رودخانه دائمی و 24 رودخانه فصلی با حجم منابع آب سطحی 4.3 میلیارد مترمکعب (6.6 درصد روان آب های کشور) بوده و دارای سه حوضه آبریز درجه یک کشور است.
6108/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.