گلاویژ فتاحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تسهیلات براساس تفاهم نامه منعقد شده بین وزارت ورزش جوانان و صندوق کارآفرینی امید با سود چهار درصد پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه مراحل پرداخت این تسهیلات به جوانان صاحب طرح در حال اجرا است، افزود: 20 درصد این طرح ها مربوط به تجهیز طرح های ورزشی و 80 درصد بقیه نیز به طرح های اشتغالزایی از جمله ایجاد کارگاه های تولیدی خیاطی، احداث خانه های بومگردی، ایجاد شبکه های اجتماعی، تولید تجهیزات زورخانه، تولید البسه ورزشی و احداث پروژه تفریحی اختصاص یافته است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان همچنین از انعقاد تفاهم نامه بین وزارت ورزش و جوانان و بانک قرض الحسنه رسالت برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با کارمزد 2 درصد مختص به جوانان روستایی خبر داد.
و یادآور شد: جوانان روستایی متقاضی دریافت تسهیلات و دارای طرح اشتغالزایی، به صندوق کارافرینی امید معرفی می شوند که پس از تایید کارشناس و توجیه پذیر بودن طرح، از بانک قرض الحسنه رسالت تسهیلات دریافت می کنند.
براساس این تفاهم نامه، اگر جوان روستایی دارای طرح و مهارت نیز نباشد از طریق صندوق بانک قرض الحسنه در رشته های مورد نظر آموزش داده شده و مهارت لازم را کسب می کند سپس در محل زندگی خود (روستا) اقدام به تولید محصول می کند.
همچنین براین اساس، بانک قرض الحسنه رسالت، فروش محصول تولیدی جوان روستایی را به عهده گرفته و تولید کننده را به بازار فروش و عرضه متصل می کند.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان سهم استان از تسهیلات اشتغالزایی بانک قرض الحسنه رسالت را پنج میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این اعتبارات هنوز تخصیص نیافته ولی موافقت اولیه آن انجام شده و به زودی جلسه ای برای نحوه پرداخت تسهیلات نیز برگزار می شود.
وی تاکید کرد: رویکرد اداره کل ورزش و جوانان حمایت از طرح های کارآفرینی و اشتغالزایی است که مورد استقبال جوانان قرار گرفته و بازخورد خوبی هم در جامعه داشته است.
به گزارش ایرنا، براساس آخرین آمار، جمعیت جوان کردستان 425 هزار و 258 نفر است که 215 هزار و 330 مرد و 209 هزار و 928 نیز زن هستند.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.