به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی روز دوشنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان کردستان که با حضور منصوری معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: در مورد تحقق برنامه های اشتغال استان با هیچ مسئولی تعارف نداریم.
وی افزود: فرمانداران موظف هستند هر یک از مدیران بانک ها در شهرستان ها را که در پرداخت تسهیلات به متقاضیان اشتغال سنگ اندازی می کنند را همراه با مستندات معرفی کنند.
فیروزی اضافه کرد: کم تجربگی برخی مدیران و کارشناسان بانک ها و دستگاه ها باعث شده اهمیت موضوع اشتغال را درک نکنند و در نهایت این روند منجر به کاهش عملکرد استان کردستان در پرداخت تسهیلات می شود.

** 47 درصد از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی کردستان پرداخت شده است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نیز در این نشست با بیان اینکه یک هزار و 300 میلیارد ریال از 2 هزار 600 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال پایدار مصوب استان به بانک ها تخصیص یافته است، گفت: تاکنون طبق موارد ثبت شده در سامانه کارا 616 میلیارد ریال از این میزان شامل 47 درصد کل تخصیص یافته، جذب شده است.
برهان صلواتی اظهار داشت: این میزان تسهیلات به 769 طرح پرداخت شده که طرح ها یک هزار و 609 مورد تعهد اشتغال دارند.
وی افزود: پایان مرداد سال جاری آخرین مهلت پرداخت این تسهیلات است و از استان های دیگر در پرداخت عقب هستیم که باید سعی شود اعتبارات بیشتری از وزارت تعاون در این بخش ها جذب کنیم.
صلواتی تاکید کرد: در بین شهرستان های استان، دیواندره توانسته با 150 میلیارد ریال اعتبار جذب شده از 96 میلیارد و 200 میلیون ریال اعتبار تخصیص یافته خود رتبه اول را در استان کسب کند.
وی یادآور شد: گار گروه اشتغال استان کردستان به منظور حمایت از طرح ها و اشتغال 12 طرح را به میزان یک هزار و 800 میلیارد ریال به کارگروه کشوری ارسال کرده که سه طرح آن به تصویب رسیده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان هم در این نشست با بیان اینکه در پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی سهم صنعت مبهم دیده شده است، گفت: بانک توسعه تعاون توجهی به این بخش نداشته و از 80 میلیارد ریال طرح معرفی شده به این بانک تنها یک میلیارد ریال پرداخت شده است.
محمد دره وزمی اظهار داشت: بانک توسعه تعاون باید در برابر این کم کاری پاسخگو باشد چرا که این اجحاف در حق صنعت کردستان است.
وی افزود: این سازمان 81 طرح با 480 میلیارد ریال به بانک ها معرفی کرده که تاکنون تنها به 23 طرح حدود 50 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

** گزارش سامانه کارا از میزان پرداختی عقب تر است
برخی از مدیران بانک ها نیز در این نشست به ارائه گزارش عملکرد خود در بخش پرداخت تسهیلات پرداخته و اظهار داشتند گزارش های سامانه کارا با میزان پرداخت شده بانک ها همخوانی ندارد.
مدیر امور شعب بانک کشاورزی ضمن انتقاد از ثبت گزارش های پرداختی تسهیلات گفت: این بانک تاکنون 670 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده در حالیکه حدود 60 میلیارد ریال از 610 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته به این بانک در مرحله اول بیشتر است.
اسد فهیمی اظهار داشت: این بانک برای مرحله دوم نیز 646 میلیارد ریال تسهیلات را در قالب 570 طرح که تفاهم نامه آنها منعقد شده را در دستور کار دارد که به محض تخصیص مرحله دوم به متقاضیان پرداخت می شود.
مدیر امور شعب پست بانک کردستان هم گفتپ: تاکنون 120 میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت کرده ایم که 54 درصد از 216 میلیارد اعتبار مصوب است.
ملایی اظهار داشت: 15 میلیارد ریال دیگر نیز در حال پرداخت و 46 میلیارد ریال دیگر نیز در حال انعقاد قرار داد داریم.
وی افزود: کارگروه اشتغال تاکنون 517 میلیارد ریال تسهیلات به بانک معرفی کرده که تمام آنها تعیین تکلیف شده اند و انتظار می رود تا پایان مرداد 100 درصد سهمیه 216 میلیارد ریالی خود را پرداخت کنیم.
مدیر صندوق توسعه کار آفرینی امید نیز در این نشست با بیان اینکه عدم همخوانی گزارش های سامانه کار یکی از مشکلات پرداخت این تسهیلات است، گفت: این صندوق تاکنون توانسته 90 میلیارد ریال تسهیلات به 327 طرح پرداخت کند.
فرزان عزت پور با بیان اینکه این صندوق از 2 ماه پیش عهده دار پرداخت بخشی از تسهیلات اشتغال پایدار شده است، یادآور شد: عدم تامین وثایق و ناقص بودن مدارک متقاضیان از مشکلات پرداخت نشدن تسهیلات است.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.