به گزارش ایرنا، هوشنگ فولادی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان اظهار داشت: این سازمان خدمات خود را به بیمه شدگان به صورت رایگان انجام می دهد افزایش نرخ ارز تاثیری بر این روند نداشته و درمان بیمه شدگان افزایش نخواهد یافت.
وی با بیان اینکه توسعه نسخه الکترونیک از اولویت های این سازمان در سال جاری است گفت: هم اکنون این خدمات در مراکز ملکی سازمان عملیاتی شده است و تا پایان امسال نیز در تمامی مراکز طرف قرار داد اجرا می شود.
فولادی افزود: طرح اجرای الکترونیک خدمات و نسخه ها در راستای طرح توسعه دولت الکترونیک انجام می شود که با توجه به 10 برابر بودن میانگین مراجعه مردم به پزشک، تکمیل نبودن زیرساخت ها تنها ارایه نوبت الکترونیکی تبدیل به پاشنه آشیل این سازمان شده است.
وی با اشاره به اینکه به علت کوهستانی بودن و وجود املاح در آب کردستان بیماری های مجاری اداری گسترش یافته است اضافه کرد: راه اندازی مرکز سنگ شکن کلیه برون اندامی  در سال جاری برای ارایه خدمات به این بیماران راه اندازی می کند.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان گفت: آغاز عملیات احداث درمانگاه دیواندره با 100 میلیارد ریال از دیگر برنانه های این مدیریت در سال جاری است که هم اکنون که در مرحله تهیه اسناد مناقصه است.
وی طرح توسعه بیمارستان سقز از 55  تخت به 64 تخت در زمینی به مساحت سه هزار و 400 متر با 100 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده را از دیگر برنامه های سال جاری این مدیریت در سال جاری است.
فولادی افزود: هم اکنون این مدیرینت در 2 بیمارستان سقز و سنندج 177 تخت بیمارستانی دارد که در قبال هر تخت نیز یک پرستار در آن مشغول هستند.
وی خاطر نشان کرد: این مدیریت با توجه به توسعه تخت های بیمارستانی خود در بخش های مختلف از جمله بیمارستان سقز  نیازمند به هنگام سازی چارت نیروی انسانی بوده که نیازمندی استان به 40 پرستار از جمله این نیازها است.
وی گفت: این مدیریت در سال گذشته سه هزار  300 میلیارد ریال برای هزینه درمان افراد تحت پوشش هزینه کرده گه شامل یک هزار و 500 میلیارد ریال به صورت مستقیم  و یک هزار و 800 میلیارد ریال به صورت غیر مستقیم هزینه شده است.
فولادی بازرسی و جلوگیری از تخلفات بیمه ای را از دیگر اقدامات این مدیریت اعلام کرد و اظها داشت: در سال گذشته 15 میلیارد ریال در حین بازرسی های از طرف های قرار داد تخلف در حوزه های مختلف برای رعایت حقوق بیمه شده و بیمه تامین اجتماعی کشف شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان گفت: کشف تخلفات بیمه ای استان در سال 93 حدود 130 میلیون ریال بوده که این میزان در طی 2 سال جاری بیش از 100 برابر افزایش یافته است.
وی راه انداری درمانگاه تامین اجتماعی کامیاران را دیگر خدمات این مدیریت ور سال گذشته اعلام کرد و گقت این درمانگاه از چهار ماه پیش راه اندازی شده که برای اجرای آن 140 میلیارد ریال هزینه شده است.
فولادی یادآور شد در سال گذشته اورژانس بیمارستان سنندج از 10 تخت به 24 تخت توسعه یافته که در نتیجه آن  این اورژانس به یکی از استانداردترین اورژانس کشور تبدیل شده است.
وی گفت: نصب و راه اندازی دستگاه ماموگرافی در بیمارستان های سقز و سنندج ، نصب دستگاه MRI در بیمارستان سنندج،  استقرار متمرکز سامانه جامع اسناد پزشکی و راه اندازی نظام ارجاع داخلی و تشکیل پرونده مزمن بیماری در کلیه واحدهای درمانی تابعه از دیگر خدمات انجام در این مدیریت یافته است.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان گفت: سال گذشته برای دومین سال متوالی با ۷۰ درصد زایمان طبیعی رتبه اول را در بیمارستان های تامین اجتماعی کشور کسب کرده است.
وی افزود: هم اکنون میانگین سزارین در جهان ۲۰ درصد است که مدیریت درمان کردستان هم اکنون به دنبال آن است که ۲۹ درصد میانگین خود را به شاخص جهانی برساند
فولادی اظهار داشت: شاخص کشوری در انجام اعمال سزارین در بیمارستان های تامین اجتماعی کشور بالای ۳۰ درصد است.
به گزارش ایرنا، مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان هم اکنون دارای 2 بیمارستان در شهرستان های سنندج و سقز ، یک پلی کلینیک تخصصی در شهرستان سنندج ، 2 درمانگاه تخصصی در شهرستان های بیجار و قروه و 2 درمانگاه عمومی در شهرهای مریوان و کامیاران است.
درمانگاه عمومی تامین اجتماعی بانه هم اکنون مراحل آزمایشی ارایه خدمات خود را سپری می کند و این سازمان به دنبال استخدام 14 نیروی تخصصی در آن است.
تعداد نوزادان به دنیا آمده در طول سال ١٣٩٦ در این بیمارستان ها چهار هزار و ١٥٣ نفر هستند.
3034/ 3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.