حبیب الله ابراهیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حمایت و صیانت اجتماعی از بهبود یافتگان و خانواده های آنها و فراهم کردن کسب و کار از طریق طرح های کارفرمایی در دستور کار بهزیستی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر پیشگیری، مساله اشتغال و بازتوانی معتادان پس از طی دوره درمانی در اولویت است، افزود: معرفی 30 معتاد بهبود یافته به مرکز فنی و حرفه ای برای مهارت آموزی و کسب مدرک با هدف ارائه تسهیلات اشتغالزایی برنامه امسال این نهاد است.
ابراهیمی تاکید کرد: اگر پس از مراحل درمانی معتادان به اشتغال و ایجاد کسب و کار برای آنها توجه نشود در بیشتر موارد درمان اعتیاد با شکست مواجه خواهد شد.
وی با بیان اینکه سرانه تسهیلات پرداختی 100 میلیون ریال بوده است، یادآور شد: بهزیستی در کنار پرداخت این تسهیلات، آموزش مهارت های زندگی را در قالب دوره های خودآگاهی، ارتباط موثر، کنترل استرس، خلاقیت و مهارت کسب و کار برای این افراد در نظر گرفته است.
رئیس بهزیستی کامیاران از اعتیاد یک درصد جمعیت 102 هزار نفری این شهرستان به مواد مخدر خبر داد و اضافه کرد: براساس بررسی های دقیق بیشترین مواد مصرفی در این شهرستان شیشه و هروئین است.
ابراهیمی با بیان اینکه در این شهرستان سه نفر معتاد کارتن خواب وجود دارد، گفت: فراوانی سن اعتیاد در کامیاران از 18 تا 29 سال است.
وی با اشاره به فعالیت یک مرکز ترک اعتیاد اقامتی میان مدت بهزیستی در این شهرستان اظهار داشت: این مرکز ظرفیت پذیرش 40 نفر را در هر ماه دارد که سال گذشته 480 نفر برای بهبود و ترک اعتیاد به این مرکز مراجعه کردند.
ابراهیمی به درمان مراجعین مرکز به صورت غیر دارویی و زیر نظر پزشک در یک دوره 21 تا 30 روزه اشاره کرد و افزود: سال گذشته 380 نفر در این کمپ درمان شدند که براساس پیگیری های بعد از درمان، 100 نفر از آنها دوباره مصرف مواد را شروع کردند.
وی با بیان اینکه یک تیم امداد رسان سیار ترک اعتیاد نیز در شهرستان مشغول فعالیت است، یادآور شد: 260 میلیون ریال برای اجرای طرح های اجتماع محور، آگاه سازی، خدمات تیم سیار و آماده سازی شغلی معتادان بهبود یافته هزینه شده است.
وی تاکید کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد در شهر و روستاها، برگزاری چند نمایشگاه عکس اعتیاد جهت ارتقای آگاهی عمومی، واگذاری 9 طرح اجتماع محور به انجمن ها، تشکیل تیم های اجتماع محور در محلات و تسهیل گری جهت نیازسنجی و ارائه آموزش به مردم از برنامه های مهم حوزه پیشگیری بهزیستی است.
به گزارش ایرنا، چهار هزار و 447 نفر در شهرستان کامیاران زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند که از این تعداد 2 هزار و 59 نفر مرد و 2 هزار و 388 نفر زن هستند.
کامیاران با 102 هزار نفر جمعیت در 65 کیلومتری جنوب سنندج واقع شده است.
7349/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.