بهنام بهاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق این بخشنامه قرار است باشگاه های پرورش اندام ویژه مردان و زنان در مکان های جدا از هم راه اندازی شود.
وی افزود: متقاضیان دریافت مجوز تاسیس باشگاه بر اساس این قانون باید قبل از راه اندازی مکان مناسب برای ورزش این دو قشر را آماده کنند زیرا دیگر امکان فعالیت زنان و مردان در یک باشگاه به صورت شیفتی وجود ندارد.
بهاری با بیان اینکه کردستان در این رشته ورزشی قطب مهم کشور است، یادآور شد: از وضعیت مطلوبی به لحاظ اماکن ورزشی و ورزشکار برخورداریم و قهرمانان و مدال آوران زیادی در عرصه ملی و بین المللی به ورزش کشور معرفی کرده ایم.
وی تنها مشکل هیات را مسایل مالی اعلام کرد و گفت: با وجود اینکه اداره کل ورزش و جوانان کمک های مالی خوبی به هیات داشته اما همچنان کمبود منابع مالی داریم.
دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام کردستان بودجه و کمک های فدراسیون را هم بسیار ناچیز دانست و اضافه کرد: فدراسیون تنها در صورت میزبانی مسابقات کشوری به هیات ها کمک مالی می کند.
بهاری با اشاره به مشکلات تمرین زنان در باشگاه های بدنسازی افزود: این موضوع بخاطر کم کاری مربیان زن است که وارد حوزه برنامه نویسی تمرینات نمی شوند و در این بخش همچنان باید از آقایان استفاده کنند که آن هم به صورت مستقیم امکان پذیر نیست.
وی یادآور شد: کلاس های مربیگری که برای مردان و زنان برگزار می شود در یک سطح است بنابراین اگر برنامه نویس باشگاه ها مردان هستند نشانه ضعف و عدم رغبت مربیان زن در این زمینه است.
دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام کردستان با بیان اینکه هیات تنها در بحث فنی می تواند در کار باشگاه ها دخالت کند، اضافه کرد: تا جایی که بتوانیم باشگاه ها را برای اعزام به مسابقات کمک می کنیم.
مسئول کمیته قوی ترین مردان کردستان نیز گفت: هیات بدنسازی استان با برگزاری چهار دوره مسابقات چند جانبه کشوری در سنندج، شرایط را برای رویارویی قهرمانان استان با نامداران این رشته در کشور فراهم کرده است.
حسن کریمی یادآور شد: تداوم این امر باعث پیشرفت و کاهش اختلاف ورزشکاران کردستانی با قهرمانان شاخص کشوری شده و جایگاه ما را در جمع پنج استان برتر کشور تثبیت کرده است.
وی از برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات قوی ترین مردان قهرمانی کشور در سنندج در مهر ماه امسال خبر داد و افزود: میزبانی چنین مسابقاتی می تواند باعث رشد هر چه بیشتر ورزش بدنسازی شود.
در بخش زنان 117 مربی و در بخش مردان 184 مربی درجه سه در استان داریم ضمن اینکه 53 مربی مرد درجه 2 و سه مربی مرد درجه یک و 10 داور نیز در رشته بدنسازی و پرورش اندام کردستان فعالیت می کنند.
105 باشگاه پرورش اندام (مردان و زنان) و سه هزار ورزشکار سازمان یافته و بیمه شده بدنساز در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند.
/9102/7355
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.