محمد حسین محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 80 درصد مشترکان شهری در این استان کمتر از الگوی کشوری مصرف آب دارند.
وی افزود: این شرکت حدود چهار میلیارد ریال برای خرید تجهیزات کاهنده مصرف آب هزینه کرده و آن را بین مشترکان عام المنفعه مانند مساجد، مدارس و برخی مشترکان پرمصرف شناسایی شده، توزیع می کند.
محمدی تاکید کرد: مشترکان پر مصرف خانگی و تجاری به صورت اقساطی این تجهیزات را می توانند خریداری کنند اما این امکانات به صورت رایگان در اختیار مساجد و مدارس قرار می گیرد.
وی یادآور شد: این طرح بر اساس بند ب از ماده ۲ قانون توسعه و بهینه سازی آب شرب شهری و روستایی در کشور که در تاریخ ۳۱ فروردین ماه سال ۱۳۹۵ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است، اجرا می شود.
وی گفت: کاهش مصرف آب با توجه به وضعیت منابع آبی از سیاست های وزارت نیرو و به تبع آن شرکت های آب و فاضلاب است لذا آبفای شهری کردستان به منظور فرهنگ سازی همه ساله اقدام به برگزاری جشنواره حامی، حمایت از حرکت سازمان های مردم نهاد فعال، اعزام تیم های ورزشی با شعار صرفه جویی در مصرف آب می کند.
به گزارش ایرنا، واحدهای صرف کننده می توانند از طریق بکار گیری و استفاده از ابزار کاهنده، به کاهش مصرف آب اقدام کنند؛ این ابزار به طور کلی شامل وسایل کاهنده دبی جریان، کاهنده فشار، افزایش دهنده سرعت خروجی آب (اسپری کننده)، کاهنده حجم مخزن، اندازه گیر جریان، سیستم تصفیه جریان و ابزار استفاده مجدد از آب است.
اکنون میانگین مصرف آب شرب در کشور حدود دو برابر میانگین مصرف در جهان است از این رو فرهنگ سازی در این زمینه ضرورتی دو چندان می طلبد.
هم اکنون 100 درصد جامعه شهری استان کردستان از آب شرب لوله کشی بهره مند هستند و شاخص جمع آوری فاضلاب در استان نیز 93 درصد است که حدود دو برابر از میانگین کشوری جلوتر است.
سالانه 110 میلیون میترمکعب آب شرب توسط شرکت آب و فاضلاب استان کردستان تولید و در شبکه بین 344 هزار مشترک خانگی، اداری و تجاری توزیع می شود.
بر اساس سرشماری سال 1395 استان کردستان دارای یک میلیون و 603 هزار و 11 نفر جمعیت است که 29 درصد آن در روستاها و 71 درصد در شهرها ساکن هستند.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.