به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون تنظیم بازار با بیان اینکه قیمت گوشت در شهرستان های استان نا متعارف و غیر قابل قبول است، اظهار داشت: از فرمانداران انتظار داریم با همکاری اتحادیه های قصابان این قیمت ها را تعدیل بخشند.
وی همچنین از درجه بندی قیمت گوشت در قصابی های مرکز استان خبر داد و افزود: این درجه بندی به منظور شفاف سازی و احترام به حقوق شهروندی انجام شده و این الگوی قیمت گذاری باید در تمام شهرستان ها اجرا شود.
(قیمت هر کیلوگرم گوشت درجه یک گوساله نر بدون استخوان طبق قیمت گذاری کارشناسی 420 هزار درجه و نرخ هر کیلوگرم گوشت درجه 2 گاوی بدون استخوان 320 هزار ریال تعیین شده است)
فیروزی سپس با اشاره به افزایش 400 تُنی سهمیه استان از اقلام اساسی توزیعی طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان تاکید کرد: این افزایش با پیگیری استاندار و مساعدت وزارت جهاد کشاورزی برای تنظیم و تعادل بخشی بازار این استان تخصیص یافته است.
معاون استاندار کردستان یادآور شد: با افزایش میزان سهمیه اقلام توزیعی در نظر گرفته شده، برنج از 600 به 900 تُن و گوشت قرمز از 60 به 160 تُن رسید.
فیروزی اضافه کرد: مسئولیت این کمیسیون رصد و پایش مستمر بازار و مداخله به موقع برای آرامش بخشی در بازار بوده و این وظیفه همه ایام سال بویژه ماه مبارک رمضان با همکاری و بازاریان و اصناف امکانپذیر است.

** 625 تن کالای اساسی در کردستان توزیع شد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان نیز در این جلسه گفت: از زمان آغاز توزیع کالاهای اساسی ویژه ماه مبارک رمضان تاکنون 625 تن انواع کالاهای اساسی توزیع شده است.
محمد دره وزمی اضافه کرد: این میزان کالا شامل 397 تن برنج دولتی، 53 تن شکر، 33 تن روغن (40 هزار بطری 810 گرمی)، 120 تن مرغ و 22 تن گوشت قرمز بوده است.
وی اظهار داشت: قبل از ماه مبارک رمضان، 600 تن برنج ،400 تن شکر، 373 تن ذرت، حدود یک هزار تن مرغ، 60 تن گوشت قرمز، 600 تن روغن، 40 تن تخم مرغ، 2 هزار و 552 تن آرد و 202 هزار تن گندم در انبارهای استان ذخیره سازی شده بود.
دره وزمی اضافه کرد: این میزان کالا با همکاری سازمان جهاد کشاورزی در 10 شهرستان استان توزیع شده و علاوه بر آن بازرسان این سازمان در ماه مبارک رمصان پنج هزار و 130 مورد بازرسی از اصناف استان را نیز انجام داده اند.
وی با بیان اینکه قیمت گوشت دچار رشد صعودی شده و نارصایتی مردم را به همراه داشته است، افزود: کارگروه های مختلفی در راستای کنترل قیمت گوشت برگزار و در نهایت قیمت کارشناسی آن اعلام شده است.
وی یادآور شد: قیمت های اعلامی کارشناسی شده است و هر واحد صنفی که گرانتر از این میزان اقدام به فروش گوشت کند متخلف محسوب شده و برابر قانون با آن برخورد می شود.
به گزارش ایرنا، بیش از 80 مرکز صنفی و اتحادیه ای در این استان عهده دار توزیع اقلام اساسی و مایحتاج ضروری مردم در ماه مبارک رمضان در قالب طرح ضیافت برای تعادل بخشی به بازار هستند.
دولت همه ساله در مناسبت های مختلف به منظور حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان اقدام به توزیع برخی کالا به نرخ دولتی یا توافقی در سطح بازار می کند.
حدود 56 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد 29 هزار واحد در مرکز استان مستقر است که حدود سه درصد از این واحدهای صنفی، فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای هستند.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.