علی پناهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این امواج بارشی که بعد از ظهر روز پنجشنبه هفته گذشته وارد استان شد، بیشترین فعالیتش به صورت وزش باد، رگبار و رعد و برق بوده است.
وی افزود: این موج همچنین باعث شد سرعت وزش باد در مناطقی از استان افزایش پیدا کند که بیشترین آن در هزار کانیان با 104 کیلومتر در ساعت، مریوان 75 کیلومتر در ساعت و قروه 54 کیلومتر در ساعت بود.
پناهی اضافه کرد: این امواج بارشی از اواخر امروز آسمان استان را ترک کرده و تا پایان هفته سامانه بارشی فعالی وارد استان نمی شود و شرایط جوی پایداری را در بیشتر مناطق استان شاهد خواهیم بود.
وی یادآور شد: در شبانه روز گذشته بیشترین بارش در بانه 18.4 میلی متر و حاجی عمران سقز 18 میلی متر ثبت شد و طبق اعلام برخی منابع محلی وزش تند باد و بارش تگرگ در برخی مناطق باعث خسارت به باغات و مزارع شده است.
پناهی با اشاره به تشکیل موج گرد و خاک در بیابان های شمال عراق گفت: این موج از امروز نواحی غربی و جنوبی استان کردستان را تحت تاثیر قرار داده و وضعیت هوا در شرایط ناسالم قرار گرفت و دید افقی را کاهش یافت.
امسال 326 میلی متر بارش در کردستان ثبت شد که در مقایسه با 259 میلی متر سال قبل25 درصد افزایش و در مقایسه با دوره بلند مدت (25 ساله) 3.1 درصد کاهش یافته است.
استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی قرار دارد که میانگین بارش سالیانه آن 540 میلی متر و 2 برابر میانگین کشوری است.
هواشناسی کردستان دارای 20 ایستگاه هواشناسی و 80 ایستگاه باران سنجی است.
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.