به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی رضایی شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری شهرستان سقز اظهار کرد: این اقدام در راستای ایجاد بخشی از بسترهای لازم برای مشارکت مردم جهت توانمندسازی و بازسازی محلات اجرا می شود.
وی افزود: در خانه های گفتمان شهری، اقشار مختلف می توانند با حضور در آن مکان ها نسبت به طرح مسائل و مشکلات و راهکارهای حل انها مباحثه کنند.
رضایی با بیان اینکه دستگاه های اجرایی باید بسترهای لازم را برای مشارکت مردم در توانمند سازی و بازسازی محلات فراهم کنند، یادآور شد: راه اندازی نهادهای مردمی توسعه محور، احداث مدرسه 9 کلاسه و پارک در محله تازه آباد از برنامه هایی است که در سال 97 از سوی این ستاد در سقز پیگیری خواهد شد.
کامیل کریمیان معاون سیاسی فرماندار سقز هم با بیان اینکه از اهداف تشکیل ستاد بازآفرینی پایدار شهری، جلوگیری از باز تولید محلات ناکارآمد است، گفت: دولت تدبیر و امید به صورت ویژه به بازآفرینی پایدار شهری توجه دارد که تداوم اجرای سیاست های این ستاد باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
معاون فنی و عمرانی فرماندار سقز هم با عنوان اینکه شهر جای زایندگی است، تاکید کرد: اجرای سیاست های ستاد بازآفرینی باعث توزیع عدالت اجتماعی خواهد شد.
علی محمدیان افزود: محله های بهارستان، تازه آباد و بازار تاریخی از محلات هدف برای بازآفرینی و توانمندسازی هستند.
وی تاکید کرد: پیگیری احداث موزه، کتابخانه، فرهنگسرا، بازسازی بازار تاریخی، ایجاد فرهنگسرا، مرکز سلامت، فوریت های پزشکی، بازسازی و فنی سازی شبکه تاسسیات برق و مرمت حمام حاج صالح و ایجاد تاسیات آب و فاضلاب از دغدغه ها و پیشنهادهای ستاد بازآفرینی شهری شهرستان سقز در سال 96 است.
در این جلسه اعضا بر توجه به اختصاص اعتبار ویژه برای توانمند سازی محلات ناکارآمد و سکونتگاه های غیر رسمی و بازار تاریخی و توجه بیشتر به انجمن های مردم نهاد برای توانمندسازی شهروندان تاکید کردند.
شهرستان سقز با 226 هزار نفر جمعیت در 190 کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده است.
7249/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.