این صنعتگر اهل روستای امروله که از سال 64 به حرفه جوشکاری مشغول شد و با تکیه بر توانایی فنی خود در سال 71 کارگاه جوشکاری و ساخت ادوات کشاورزی در روستا راه اندازی کرده و همراه دو فرزندش به این حرفه اشتغال دارند.
وی که ساخت ادوات کشاورزی از جمله تریلی حمل محصولات (دنباله بند تراکتور) را به صورت تجربی فرا گرفته است، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: چند سال است مشغول کار تولید تریلی چهار چرخ و 2 چرخ هستم و تعمیرات گاو آهن، دیسک و خرمنکوب را هم انجام می دهم.
شیخی زارعی با اشاره به اینکه برای 2 نفر علاوه بر خودش در این کارگاه اشتغالزایی کرده است، افزود: از شهر میانه در آذربایجان شرقی قطعات و از اصفهان آهن درجه یک را برای ساخت تریلی تهیه می کنم.
به گفته وی، کیفیت این تریلی ها با انواع مشابه خود برابر می کند ضمن اینکه با قیمت کمتری نسبت به محصولات واحدهای تولیدی و کارخانه ها آن را به فروش می رسانم.
وی یادآور شد: از روستاهای اطراف امروله، حتی شهرستان بیجار و روستاهای سنندج برای خرید این تریلی ها و تعمیرات ابزار کشاورزی به کارگاهم مراجعه می کنند.
این صنعتگر روستایی در کارگاه خود تمام وسایل مورد نیاز و مهم جوشکاری و ساخت تریلی مانند دستگاه خم کن، قیچی گیوتین، ارّه و دستگاه پرس را دارد.
شیخی زارعی با بیان اینکه درآمدم در فصول سال متفاوت است، اضافه کرد: به دلیل ضعف مالی اغلب کشاورزان، تریلی ها قسطی می فروشم.
وی از علاقه پسرش به جوشکاری نیز خبر داد و گفت: پسرم در رشته جوشکاری آرگون در دانشگاه مشغول به تحصیل است و استعداد خوبی در این حرفه دارد.
به گزارش ایرنا، امروله از روستاهای قدیمی استان کردستان در 72 کیلومتری شمال سنندج واقع شده است. این روستا از نظر کشاورزی نسبت به سایر روستاهای اطراف از اهمیت ویژه ای برخوردار است همچنانکه از نظر فرهنگی نیز قدمت خاصی دارد و بزرگان ومشاهیر زیادی در این روستا زندگی کرده اند که از مهمترین آنها می توان به عارف نامدار سید نجم الدین نقشبندی فرزند سید عبدالحکیم (مه هجوری کوردستانی) اشاره کرد.
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.