به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی روز چهارشنبه در نخستین همایش استانی همپا(همیاری و مشارکت در پیشرفت و آبادانی) در سنندج افزود: سپاه نقش کم نظیری در تامین و توسعه امنیت و آبادانی دارد و همه قدردان این تلاش ها هستیم.
وی اظهار کرد: امروز سپاه علاوه بر تامین امنیت برای پیشرفت و آبادانی کشور هم تلاش می کند و این مهم از تامین امنیت کمتر نیست.
معاون هاهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان تاکید کرد: مردمی که خود شکوفا بوده و از سرمایه های فکری و فیزیکی بهتر استفاده کنند، می توانند عاملی برای تامین امنیت برای کشور و منطقه باشند.
به گفته فیروزی، در استان کردستان کارهای خوبی در زمینه تامین انرژی و زیرساخت های روستاها صورت گرفته است اما این اقدامات باید با زمینه سازی برای ایجاد سرمایه گذاری، اشتغال، فقر زدایی و ثروت در روستاها توام باشد.
وی تاکید کرد: نیاز است با جدیت بیشتر و با همیاری و مشارکت در پیشرفت و آبادانی، امنیت مردم محور در کردستان را پایدارتر کنیم.

** چرخ اقتصاد کردستان در حال از کار افتادن است
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در محلس شورای اسلامی هم در این همایش اظهار کرد: چرخ امنیت در کردستان بسیار خوب می چرخد اما چرخ اقصاد در این استان زنگ زده و در حال از کار افتادن است.
سیدمهدی فرشادان افزود: کردستان در بسیاری از جهات محروم بوده و از جمله در حوزه جاده روستایی آخرین استان کشور است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۳ سد در استان ساخته یا در دست ساخت است تاکید کرد: ۶ میلیارد مترمکعب آب در پشت سدهای استان ذخیره شده اما در بهره گیری از این آبها تلاش بهینه صورت نگرفته است.
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: دغدغه مجلس افزایش حاشیه نشینی در شهرها است به همین خاطر ۱،۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای ارائه تسهیلات به روستاییان و مبتکران در روستاها اختصاص داده شده است تا زمینه ماندگاری روستاییان در روستا فراهم شود.

**تعریف 310 پروژه پیشرفت و آبادانی روستاهای کردستان
جانشین فرمانده قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کردستان نیز با بیان اینکه این همایش به عنوان پایلوت در سطح کشور برگزار می شود اظهار کرد: تلاش ما این است که در راستای توسعه و آبادانی استان گام برداریم.
سرهنگ عبدالحسین یوسفی افزود: در سال جاری پیشنهاد شده که ناحیه منفصل شهری نایسر سنندج به عنوان دهستان تعریف شود تا قرارگاه پیشرفت و آبادانی بتواند در این منطقه ورود پیدا کند.
به گفته وی، 310 پروژه در حوزه پیشرفت و آبادانی روستاهای کردستان تعریف شده که 70 درصد آن توسط مسئولان و مردم پیشنهاد شده است.
وی با اشاره به اینکه این قرارگاه جدا از کار عمرانی در امور فرهنگی و تعلیم و تربیت در روستاها فعالیت می کند اضافه کرد: تلاش می کنیم در سال 97 با همکاری دستگاه های مختلف در حوزه اقتصاد و معیشت روستاها گام های بهتری بردایم.
قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه به منظور تحقق فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد، فرهنگ، آموزش، معیشت، تعلیم و تربیت و رفع محرومیت در مناطق کم برخوردار کشور تشکیل شده و از سال 96 آغاز به کار کرد.
7355/6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.