فرماندار قروه گفت: دغدغه مردم و مسئولان نظام، اقتصاد و معیشت مردم بعنوان یک موضوع مهم در دستور کار است و در چند سال اخیر به موضوع اقتصاد توجه بیشتری شده است.

به گزارش ایلنا، پرویز کولانی در نشست فعالان اقتصادی شهرستان قروه و دهگلان در فرمانداری قروه افزود: اقتصاد به عنوان یکی از مسائل مهم در کشورها از جمله ایران مطرح است و یکی از مولفه های قدرت و اثرگذار در عرصه بین المللی و داخلی در معادلات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مباحث اقتصادی است.

پرویز کولانی افزود: برخی اقتصاد را مبنای توسعه می دانند و برخی توسعه سیاسی را مقدم بر اقتصاد می دانند هر کدام از اینها اگر منجر به قدرت دیگری و اثر گذاری در سطح جامعه شود، کارآمد است و کارایی بیشتری دارد.

به گفته وی، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اهرم های قدرت های بین المللی برای تضعیف جایگاه سیاسی و بین المللی کشورمان موضوع اقتصادی بود که با اعمال تحریم های اقتصادی ظالمانه علیه مردم و کشور تلاش کردند به دیگر اهداف خود در حوزه سیاسی دست یابند.

وی با اشاره به تعریف اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت های داخلی و منطقه در حد منابع طبیعی، معدنی، کشاورزی و دیگر منابع تاکید کرد: توجه به سرمایه داران و سرمایه گذاری بومی مولفه اصلی در به ثمر رسیدن اقتصاد مقاومتی است که تاکنون کمتر مورد توجه بوده است.

فرماندار قروه گفت: ظرفیت های خوبی در بخش منابع انسانی و سرمایه گذاری در روستاها و شهرهای این شهرستان وجود دارد که باید نگاه به سرمایه گذاران بومی تغییر کند چون نگاه کنونی مردم و مسئولان به این موضوع معقول نیست ولی در مقابل نگاه مردم و سیستم به سرمایه گذاران غیر بومی مثبت است.

کولانی بی‌انگیزگی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در اجرای طرح های اقتصادی را بروکراسی اداری و روال کاری بانک‌ها و نداشتن نگاه مثبت به سرمایه‌گذاران دانست که باعث فرار سرمایه‌گذار از منطقه و عدم تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال می شود.

وی اضافه کرد: در ساختار اداری و قانونی نیازمند اصلاح و یک نگاه جدید با توجه به برنامه ها برای جذب سرمایه گذار داریم و با توجه به اینکه در شهرستان ظرفیت های بالقوه ایی در بخش کشاورزی و معدن وجود دارد باید بسترهای لازم را فراهم کرد تا سرمایه گذاران در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی با هدف شکوفایی اقتصاد منطقه، اشتغالزایی و جلوگیری از خام فروشی مشارکت بیشتری داشته باشند.

کولانی با انتقاد از عملکرد بانک ها در حمایت از تولید افزود: بانک اسلامی باید در مواقع ضرر و خسارت نیز کنار سرمایه گذار باشد چرا که اگر بخواهیم به وضعیت مطلوب واقعی در عرصه تولید و اقتصاد برسیم باید نظام بانکی اصلاح شود در غیر این صورت سرمایه گذار دچار بحران می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.