سرپرست حوزه صنایع دستی کردستان گفت: صنایع دستی یکی از مظلوم ترین صنایعی است که در استان وجود دارد اما از سوی مسئولان مورد بی مهری قرار گرفته است.
به گزارشخبرنگار ایلنا، فرهاد حامدی شامگاه یکشنبه در پنجمین نشست کمپین بستهبندی صنایعدستی معاونت صنایع دستی کشور در سنندج، گفت: یکی از راه های دستیابی به توسعه صادرات، فروش و بازاریابی صنایع دستی نیز بسته بندی مناسب محصول است.
وی با بیان راه اندازی کمپین سراسری و ملی صنایع دستی در کشور، گفت: مقوله فروش و کاربرد تجاری بسته بندی همواره مورد عنایت ویژه فعلان این عرصه بوده و هست.
حامدی به فرآیند تهیه بسته بندی محصولات نیز گریزی زد و اظهار داشت: آماده سازی کالا جهت حمل و نقل و توزیع و انبار کردن کالا و نیز معرفی و فروش و در نهایت به مصرف رسیدن متقاضیان از مراحل تشکیل و تهیه بسته بندی قلمداد می شود.
سرپرست حوزه صادرات بخش صنایع دستی استان عنوان کرد: امروز از بسته بندی به عنوان فروشنده خاموش نام برده می شود مطلبی که تمام بخش ها را احاطه و در بر گرفته است.
حامدی به کارکرد های بسته بندی هم اشاره و عنوان کرد: حفاظت فیزیکی از محصول و دربرگیری و انباشتگی و همچنین انتقال اطلاعات و نیز کاهش سرقت و در نهایت راحتی و بازاریابی از جمله مراحل و راهبرد های لحاظ شده در به سرانجام رسیدن بسته بندی مطلوب است.
وی تصریح کرد: بسته بندی و جعبه بندی مناسب محصولات عمدتا برای تولیدکنندگان و فعالانی است که کالای مصروفی را در تیراژ قابل قبول و مشخص و نیز یک ساز و یک فرم تولید کند نه اینکه میزان و تعداد اندک و محدود را به شکل گسترده بسته بندی کرد چرا که بایستی صرفه و توجیه اقتصادی را ملاک قرار داد.
حامدی گفت: صنایع دستی استان مورد ظلم واقع شده و از سوی مسئولان نیز توجه و بهایی به این محصول داده نشده است.
سرپرست حوزه صادرات بخش صنایع دستی کردستان خاطر نشان کرد: برگزاری چنین کارگاه هایی در قالب آموزش برای فعالان و تولید کنندگان این عرصه جهت توسعه و رونق بخشی به حرفه خویش و البته فرهنگسازی در خصوص چگونگی بهره مندی از سود و درآمد محصول مورد عنایت قرار می گیرد.