مدیرکل میراث فرهنگی کردستان گفت: بستهبندی مناسب عامل و ضامن فروش محصول صنایعدستی محسوب میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن علوی عصر امروز در پنجمین نشست کمپین بسته بندی صنایع دستی معاونت صنایع دستی کشور در سنندج با بیان اینکه عمده افراد از طریق فروش محصولات صنایع دستی ارتزاق کسب میکنند، گفت: میل و رغبت فعالان این عرصه نیز دستیابی به بازار فروش برای دستیابی به سود و درآمد بیشتر است.
وی اظهار داشت: از فرآیند تولید تا فروش محصول سه رکن طراحی و بستهبندی و بازاریابی در نظر گرفته میشود از این جهت فعالان باید بستهبندی مناسب را بهعنوان عامل و ملاک اصلی فروش محصول مورد عنایت ویژه قرار دهند.
علوی عرضه عمده محصول صنایع دستی را بهمنظور هدیه و سوغات مهم تلقی کرد و گفت: از آنجا که حوزه صنایع دستی مورد پسند متقاضیان قرار گرفته و اکثرا در قالب هدیه ارائه میشود از این رو نوع بسته بندی و کفیت بالا در برآورده کردن انتظار میتواند اثربخش باشد.
کارشناس حمایت از تولید صنایع دستی کشور هم در این کارگاه با بیان اینکه ۳۰۰ رشته صنایعدستی در کشور وجود دارد، گفت: قیمت بستهبندی صنایعدستی حدود ۵ تا ۷ درصد از قیمت فروش تکمحصولی بیشتر است.
روح الله رحمانی با اشاره به اینکه بستهبندی به دو شیوه دستی و صنعتی انجام میپذیرد، گفت: محصولات صنایع دستی از نظر دستهبندی شامل آسیبپذیری درجه ۱ تا ۳ میشود.
وی اظهار داشت: حدود ۷۰ درصد از محصول صنایع دستی به نیت و قصد هدیه و سوغات خریداری میشود از این جهت ارتقای کیفیت و حفظ جایگاه ارجگذاری و تشخصبخشی و نیز هویتسازی و شناسنامهدار کردن تولید و در نهایت جلوگیری از آسیبهای وارده بر محصولات صنایعدستی بهعنوان اهداف طرح جامع بستهبندی لحاظ و در نظر گرفته میشود.