شاهو جوانمردی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فضاهای آموزشی که در اختیار هیات وزنه برداری در مرکز استان و سایر شهرستان ها است بسیار کم و به هیچ وجه قابل قیاس با دیگر استان ها نیست.
وی افزود: هیچ تلاشی برای تجهیز سالن های وزنه برداری صورت نگرفته بطوریکه امکانات تمرینی سالن وزنه برداری سنندج مربوط به 30 سال پیش است.
جوانمردی وضعیت اعتبارات این هیات در سال گذشته را نسبت به امسال بهتر دانست و تاکید کرد: اوایل سال جاری توافقنامه ای هر چند غیرقابل قبول با اداره کل ورزش و جوانان استان به میزان 100 میلیون ریال با هدف قهرمان پروری امضا کردیم که آن نیز عملی نشد و فقط نیمی از اعتبارات به هیات داده شد.
رئیس هیات وزنه بردای کردستان با بیان اینکه اغلب برنامه ها و اعزام وزنه برداران در 6 ماهه اول سال اتفاق می افتد، یادآور شد: با وجود نبود منابع درآمدی و کمبود اعتبار، هزینه تمام اعزام ها، تهیه لباس، میزبانی مسابقات کشوری در استان و حتی کمک ها و پاداش های نقدی به ورزشکاران را پرداخت کرده ایم.
** عدم حمایت از وزنه برداران در سال های گذشته به کنار رفتن ورزشکاران این ورزش منجر شد
رئیس هیات وزنه برداری کردستان به عدم حمایت از وزنه برداران و نبود برنامه ریزی مناسب در رده های سنی پایه در سالیان گذشته اشاره کرد و گفت: این امر تا حدودی به چالش و کمبود وزنه برداران تراز اول و کنار رفتن تعدادی از ورزشکاران خوب استان منجر شد.
جوانمردی با بیان اینکه این ورزش در کردستان نیاز به پشتوانه سازی دارد، اضافه کرد: امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده در سال های آینده، شاهد پیشرفت این ورزش در کردستان و کشور باشیم.
وی به برنامه های خود برای بهبود وضعیت وزنه برداری در استان کردستان هم اشاره کرد و افزود: برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه داوری و مربیگری، استعدادیابی نونهالان در سطح شهرستان ها، برگزاری مسابقات رده های سنی مختلف، برگزاری مسابقات استانی، اعزام به مسابقات کشوری و برگزاری لیگ استانی با حضور هر تیم هایی در سه رده نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به صورت مشترک از جمله اقدامات هیات وزنه برداری است.
وی با بیان اینکه سعی در کمک به پرورش قهرمانان داریم، یادآور شد: چند تن از ورزشکاران تراز اول را تحت پوشش قرار دادیم که موفق ترین آنها علیرضا کاردانیان است که ضمن کسب عنوان قهرمانی کشور هم اکنون در اردوی تیم ملی جوانان حضور دارد.
رئیس هیات وزنه برداری کردستان اجرای برنامه های تدوین شده و کمک به حفظ قهرمانان را مهمترین رویکرد خود دانست و تاکید کرد: اگر حمایت لازم از ورزش وزنه برداری در استان صورت گیرد به جایگاهی فراتر از تصور خواهیم رسید.
جوانمردی خواستار توجه و حمایت مسئولان استان کردستان از هیات وزنه برداری شد و گفت: با توجه به اینکه این هیات هیچ گونه درآمد زایی ندارد نیازمند توجه بیشتر از سوی دولت و اداره کل ورزش و جوانان است.
حدود 170 وزنه بردار سازمان یافته و بیمه شده در استان کردستان زیر نظر هیات وزنه برداری مشغول فعالیت ورزشی هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در خصوص پرداخت اعتبار به هیات های ورزشی گفت: امسال 110 میلیون ریال اعتبار به هیان وزنه برداری کردستان پرداخت شده است.
حامد جولایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هنوز اعتبارات ویژه برای خرید تجهیزات و امکانات ورزشی در اختیار این اداره کل قرار نگرفته است ولی در صورت پرداخت از سوی فدراسیون ها، این اعتبار در اختیار هیات های ورزشی قرار می گیرد.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.