به گزارش ایرنا، محمد دره وزمی روز شنبه در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی بانه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی بانه سال 89 به تصویب رسید ولی عملیات اجرایی آن تاکنون به تاخیر افتاده بود.
وی افزود: اعتبارات مورد نیاز برای اجرای این طرح از محل اعتبارات استانی، درآمد شهرک ها و اعتبارات ملی سازمان شهرک های صنعتی و صنایع کوچک کشور تامین و هزینه می شود.
دره وزمی ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه را ظرفیت بسیار مناسب برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی دانست و تاکید کرد: تا سال آینده عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی بانه به پایان می رسید و زمین آماده واگذاری به سرمایه گذاران می شود لذا از سرمایه گذاران درخواست می کنیم برای سرمایه گذاری در این منطقه از هم اکنون اقدام کنند.
وی یادآور شد: عملیات آماده سازی 85 هکتار زمین مورد نظر احداث این منطقه از امروز آغاز شده و همه زیرساخت های عمرانی و خدماتی برای حضور سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی بانه فراهم می شود.
سرپرست شرکت شهرک های صنعتی استان کردستان تاکید کرد: سرمایه گذارانی که در منطقه ویژه اقتصادی بانه سرمایه گذاری کنند از عوارض گمرکی و پرداخت مالیات معاف می شوند و هیچگونه عوارضی بابت صادرات و واردت کالاهای خود پرداخت نمی کنند.
فرماندار بانه هم در جمع خبرنگاران گفت: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه نخستین منطقه ویژه اقتصادی غرب کشور است که در مرز سیرانبند احداث می شود و با اقلیم کردستان عراق هم مرز است.
محمد فلاحی اظهار کرد: این منطقه مکمل بازار تجاری شهر بانه است و سرمایه گذاری در این منطقه مزایای زیادی برای سرمایه گذاران دارد و سبب ایجاد رونق اقتصادی استان می شود.
وی یادآور شد: سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی بانه از پرداخت مالیات معاف می شود و از عوارض گمرکی برای واردات مواد اولیه مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی نیز معاف هستند.
فلاحی منطقه ویژه اقتصادی بانه را ظرفیتی مهم در راستای توسعه تجارت و تولید در بانه اعلام کرد و افزود: اشتغال زایی در این منطقه به مشاغل و سرمایه گذاری های که در منطقه ایجاد می شود بستگی دارد که امیدواریم سرمایه گذاران از این ظرفیت ها به خوبی استفاده کنند.
وی گفت: اعتبار لازم برای جبران خسارت مالکان اراضی روستای ولی آباد که قرار است منطقه ویژه اقتصادی بانه در این اراضی احداث شود نیز تامین شده و بزودی پس از سیر مراحل قانونی به مالکان این زمین ها پرداخت می شود.
به گزارش ایرنا، طرح منطقه ویژه اقتصادی بانه در سال 89 در دولت دهم به تصویب رسید ولی بدلایلی عملیات اجرایی آن با تاخیر چند ساله مواجه شد، اکنون عملیات اجرایی این طرح در 85 هکتار زمین در 15 کیلومتری غرب بانه و 5 کیلومتری مرز سیرانبند آغاز شده و قرار است تا پایان سال 97 این منطقه برای واگذاری به سرمایه گذاران آماده شود.
شهرستان بانه با بیش از 158 هزار نفر جمعیت در 270 کیلومتری غرب سنندج قرار دارد و با بخش هایی از اقلیم کردستان عراق هم مرز است.
خبرنگار: زینب طلایی ** انتشار: مجید سلیمانی
7469/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.