به گزارش ایرنا، با توجه به حساس شدن بحث و زیر سوال رفتن مدیریت منابع طبیعی شهرستان و در مقابل گسترش این تفکر که کانال های تلگرامی و فضای مجازی تبدیل به تهدید برای فضای واقعی جامعه شده اند، خبرگزاری ایرنا برای کشف و بیان واقعیت ها، به سراغ طرف های درگیر رفته است.
کانال تلگرامی پلتوک دومین کانال خبری دارای بیشترین عضو در میان دیگر کانال های فعال در این بخش در شهرستان کامیاران (حدود چهار هزار نفر) منبع انتشار خبر آتش سوزی زمانگریوه در این شهرستان بود.
مدیر کانال پلتوک در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: براساس گزارش های مردمی رسیده و با توجه به حضور اتفاقی در زمان آتش سوزی در منطقه و مشاهده این اتفاق با فاصله دور از آتش سوزی، هیچ تردیدی برای تایید این خبر نداشتیم.
عادل امانی در خصوص تکذیبیه منابع طبیعی مبنی بر عدم آتش سوزی در زمانگریوه افزود: با پیگیری های انجام گرفته در این خصوص، رئیس منابع طبیعی شهرستان از سوی مدیریت منابع طبیعی استان کردستان موظف به بازدید از منطقه شد که اینجانب نیز ایشان را همراهی کردم.
امانی با اشاره به اینکه رئیس منابع طبیعی کامیاران حاضر به همراهی نشد، اظهار کرد: در بازدید از این منطقه سه کارشناس این اداره حضور یافتند و صحت آتش سوزی در منطقه توسط کارشناسان منابع طبیعی کامیاران تایید شد.
وی شرط مدیریت موفق را آگاهی و اشراف کامل بر حوزه مدیریتی دانست و یادآور شد: با توجه به اهمیت منابع طبیعی و اراضی ملی کار در این عرصه حساس است و مدیریت این بخش باید به افراد بومی و آشنا به امور واگذار شود.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کامیاران نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کانال های تلگرامی که در زمینه اطلاع رسانی فعالیت می کنند باید قبل از هر چیز به مسئولیت سنگینی که بر عهد دارند، واقف و آگاه باشند.
اسماعیل پیروندی با اشاره به اینکه محل مورد نظر در نقشه منابع طبیعی جزء اراضی ملی روستای دژن محسوب می شود، افزود: عرصه مورد نظر در گذشته توسط فردی از اهالی منطقه به منظور تصاحب، تخریب شد و در این ارتباط پرونده تشکیل و به دادگاه ارجاع و دست این متصرف از این اراضی کوتاه شد.
وی با بیان اینکه این عرصه برای دومین بار توسط این فرد تخریب شده است، تاکید کرد: مساله آتش سوزی که در آن منابع طبیعی به سوء مدیریت از سوی برخی در فضای مجازی شهرستان متهم شد، قصد عمدی این فرد برای تصاحب دوباره این عرصه بوده است.
پیروندی یادآور شد: سه نفر از کارشناسان این اداره در راستای شفاف سازی اذهان عمومی به همراه مدیر کانال پلتوک از عرصه مورد نظر بازدید و تمام شرایط آن را برای وی تشریح کردند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اشاره به اینکه با هرگونه تخریب اراضی ملی به صورت جدی برخورد خواهد شد، اضافه کرد: این اداره علیه این فرد متخلف (متصرف اراضی ملی) اقدام قضایی می کند.
از این اتفاق می توان نتیجه گرفت که رسانه ها و فعالان فضای مجازی باید قبل از انتشار هرگونه مطلبی راستی آزمایی های لازم را انجام داده و مدیران نیز باید با حس مسئولیت پذیری بیشتری در کنار رسانه ها و فضای مجازی آگاهی بخشی داشته باشند.
شهرستان کامیاران در 65 کیلومتری جنوب سنندج با مساحت هزار و 852 کیلومتر مربع حدود 7.6 درصد از کل مساحت استان کردستان را شامل می شود که 96 هزار هکتار از این مساحت مراتع و 32 هزار هکتار آن جنگل است.
خبرنگار: ژاله گرگانی ** انتشار: مجید سلیمانی
7349/9102
**آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان در کانال زیر:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.