به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و مدیران آموزش و پرورش نواحی یک و 2 شهرستان سنندج در این مراسم حضور داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کردستان در این آیین اظهار کرد: امروزه گردشگری در دنیا به عنوان یک صنعت پاک مورد توجه جوامع بشری است؛ چرا که با کمترین هزینه و تخریب منابع و محیط زیست می تواند بسیار درآمد زا باشد.
سید محسن علوی با بیان اینکه گردشگری به عنوان سومین صنعت درآمدزا در جهان معرفی شده است، افزود: در سال 2016 آمار گردشگران در دنیا به بیش از یک میلیارد و 250 میلیون نفر رسید که حاکی از رشد چشمگیر آن است و تخمین زده شده که گردشگری در 20 سال آینده به اولین صنعت درآمدزا در جهان تبدیل شود.
وی یادآور شد: کشور ما با وجود ظرفیت های فراوان در این زمینه، از کشورهای پایین جدول در جذب گردشگر و درآمدهای حاصل از گردشگری قرار دارد.
علوی با بیان اینکه گردشگری عامل توسعه اقتصادی است، ادامه داد: این صنعت می تواند آینده کشور و استان را دگرگون کند بنابراین دانش آموزان و آینده سازان کشور یباید به گردشگری به عنوان رشته تحصیلی و شغلی خود در آینده نگاه کنند.

** رونق گردشگری زمینه ای برای توسعه اقتصادی است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان هم در این آیین گفت: باید برنامه ریزی کرد و از رونق گردشگری برای توسعه اقتصادی استان بهره گرفت.
حسین فیروزی هدف از زنگ گردشگری را اهمیت دادن دانش آموزان و توجه آنان به زمینه های اقتصادی و فرهنگی این صنعت دانست و تاکید کرد: صنعت گردشگری، صنعتی پاک و بی آلاینده و بسیار قوی است و به گردش پول و توسعه اقتصادی کشور کمک زیادی خواهد کرد.
وی با بیان اینکه این صنعت، اشتغال فراوان و ارزش افزوده ای زیادی بدنبال دارد، ادامه داد: امروزه زمینه ها و پتانسیل های فراوانی برای توسعه گردشگری در کردستان وجود دارد که نیازمند برنامه ریزی است.
فیروزی به ارزش گردشگری و سفر در قرآن کریم اشاره کرد و یادآور شد: خداوند انسان ها را به گردش در زمین سفارش کرده است و این نشان از ارزش سیر و سفر در آموزه های دینی اسلام دارد.
معاون استاندار کردستان، کسب تجربه و تبادل فرهنگ ها را از جمله مزیت های گردش در زمین اعلام کرد و گفت: گردشگری علمی، باعث توسعه علمی و همگنی در علم و فرهنگ و ارزش های والای انسانی است.
فیروزی با اشاره به اینکه برنامه ریزی شده که سالانه، کشورمان پذیرای 20 میلیون گردشگر باشد، تاکید کرد: کردستان نیز در آینده نزدیک باید به یکی از استان های گردشگر پذیر کشور تبدیل شود.
در ادامه این آیین از پنج نفر از مدیران شهرستان سنندج که در زمینه خدمت به صنعت گردشگری، تلاش های زیادی کرده بودند با اهدای لوح، تقدیر شد.
پنجم مهر مصادف با 27 سپتامبر به عنوان روز جهانی گردشگری نامگذاری شده است و کشورها در این روز برنامه‌های مرتبط با گردشگری را برگزار می‌کنند.
استان کردستان دارای یک هزار و 519 اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان های طبیعی است و هم اکنون 828 مورد از این تعداد شامل 763 اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، 49 مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.