به گزارش ایرنا، مجتبی صدیقی روز چهارشنبه در نشست 2روزه معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور افزود: آمادگی لازم برای زیرساخت های دانشگاه ها هم از جنبه اداری و تشکیلاتی و هم از جنبه زیرساخت های رفاهی پذیرش دانشجویان خارجی و غیرایرانی باید وجود داشته باشد.
وی با تاکید بر ارائه آموزش های لازم به کارکنانی که پذیرش دانشجوی غیر ایرانی را انجام می دهند، اظهار کرد: پذیرش دانشجوی غیر ایرانی یک صنعت و فن است و باید در این راستا مسیر هموار شده و به بهترین نحو سرویس دهی انجام شود تا دانشجو، دانشجو وارد کرده و این مسیر جلو برود.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: هدف برنامه ششم 75 هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه های کشور است و این عدد قابل توجهی بوده اما قابل انجام است و باید از امکان هایی که برای معرفی توانایی های دانشگاه وجود دارد، خوب استفاده شود.
به گفته وی، بخشی از این امکانات، برپایی نمایشگاه های بین المللی در سطح دنیا است و در این نمایشگاه ها این امکان وجود دارد دانشگاه ها بتوانند خود را با روش ها و شیوه های مختلف به متقاضیان تحصیل معرفی کنند.
وی اضافه کرد: ما نیازمند خدمات ویژه به دانشجویان غیرایرانی هستیم چرا که هنوز در کشور این آمادگی را نداریم که دانشجوی غیرایرانی خود بتواند مشکل مسکن و یا سایر بخش های خود را حل کند و در این راستا به زیرساخت هایی مثل خوابگاه و غیره نیاز داریم.
صدیقی افزود: اگر بخواهیم در عرصه بین المللی حضور جدی داشته باشیم و در رنتینگ های دنیا بالا بیاییم، یک بخش و پارامتر مهم آن دانشجوی خارجی است که باید تعداد آنان و سرویس دهی به آنان بیشتر شود.
وی ادامه داد: بخشنامه ها و آیین نامه های متعددی برای جذب دانشجویان غیر ایرانی ابلاغ شده و باید این بخشنامه ها بیشتر و جدی تر مورد توجه قرار گیرد، چون رعایت بخشنامه ها کمک می کند که کار بهتر دنبال شود.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: در مجموع حدود 25 هزار و 485 دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه های کشور مشغول به تحصیل هستند که باید به 75 هزار نفر افزایش یابد.
وی با بیان اینکه امور کنسولی این دانشجویان تسهیل شده و اختیارات به سطح استان ها تفویض شده است، گفت: آمادگی داریم هر دانشگاهی که جمعیت دانشجوی غیرایرانی آن به حد قابل توجهی برسد این دفاتر به صورت مستقل در دانشگاه تاسیس شود تا دانشجو نیاز به رفت و آمد و مراجعه نداشته باشد.
به گزارش ایرنا، نشست 2روزه معاونین دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور روز چهارشنبه با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و معاون وزیر در سنندج آغاز شد.
دانشگاه کردستان در سال 1355 کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان دانشگاه کردستان معرفی کرد.
این دانشگاه هم اکنون دارای بیش از 170 رشته شامل 51 رشته کارشناسی، 91 رشته کارشناسی ارشد و 29 رشته دکتری است و در هفت دانشکده با بیش از 300 عضو هیئت علمی به بیش از 10 هزار دانشجو خدمات تحصیلی ارایه می کند.
علوم انسانی و اجتماعی، ادبیات و زبان های خارجی، مهندسی،هنر و معماری، علوم پایه و منابع طبیعی هفت دانشکده این دانشگاه است.
خبرنگار: افسانه گلباغی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7348/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.