شهرام ملکی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این مناقصه ها در سه حوزه بزرگراهی، راه اصلی (بین شهری) و روستایی برگزار شده است افزود: 650 کیلومتر از این میزان مربوط به حوزه راه های روستایی به ارزش 2 هزار میلیارد ریال است.
به گفته وی، سهم برگزار راه نیز در این مناقصه ها 120 کیلومتر با پنج هزار میلیارد ریال بوده و در مناقصه های برگزار شده سال جاری نیز حدود 50 کیلومتر راه اصلی (بین شهری) به ارزش یک هزار و 500 میلیارد ریال اجرا می شود.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان ادامه داد: با تلاش مجموعه همکاران در حوزه های مختلف توانستیم فضا را به سمتی هدایت کنیم که رفع کمبود ها و ارتقای سطح برخورداری از راه مناسب (بزرگراه –بین شهری و روستایی )به دغدغه اصلی مدیران تبدیل و به این باور برسند که کردستان نیاز به توجه ویژه دارد.
ملکی گفت: با حمایت های انجام شده از سوی وزیر راه و شهرسازی توانستیم طرح های در حال اجرای کردستان را از رکود خارج کرده و تا امروز در بیشتر نقاط استان کار راهسازی با جدیت در حال انجام بوده و استان عملا به یک کارگاه بزرگ راهسازی تبدیل شده است.
به گفته وی، به مناقصه گذاشتن هشت هزار و میلیارد ریال طرح در طول یک سال نقطه قوتی است که هم اکنون برای شروع سه سال جلو هستیم.
تعیین تکلیف تمامی قطعات مانده از بزرگراه کرمانشاه-میاندوآب از کارهای مهمی انجام شده در یک سال گذشته است و هم اکنون تمامی قطعات باقیمانده از مجموع 320 کیلومتر بزرگراه، به مناقصه رفته است.
در اولویت قرار دادن و شروع عملیات اجرایی احداث باند دوم گردنه صلوات آباد سنندج به طول حدود 22 کیلومتر و با توپوگرافی بسیار سخت و خشن از دیگر اقدام ها در سال 95 است که احداث و بهسازی این مسیر علاوه بر تأثیر بسیار مثبت در افزایش ایمنی، کاهش استهلاک، صرفه جویی در انرژی و زمان و ارتقای سطح و برخورداری استان از جمله مطالبات اصلی مردم سنندج به عنوان یکی از مسیرهای مورد هدف گردشگری است.
ایجاد تحرک و شتاب مناسب در بهسازی و احداث جاده جدید سنندج – مریوان، مشهور به واریانت تیژتیژ – گاران که قبل از سال 95 در مجموع 52 کیلومتر مسیر در دست احداث بوده و حدود 30 کیلومتر آن در سنوات گذشته به اتمام رسیده بود.
دولت تدبیر و امید از سال 92 تا کنون بیش از پنج هزار و 500 میلیارد ریال در حوزه توسعه راه این استان سرمایه گذاری کرده است.
با استفاده از این میزان اعتبار حدود 745 کیلومتر راه شامل 90 کیلومتر بزرگراه، 130 کیلومتر راه اصلی و 525 کیلومتر راه روستایی احداث شده است.
استان کردستان در مجموع هفت هزار و 850 کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که 6 هزار کیلومتر آن راه روستایی و هزار و 850 کیلومتر آن راه اصلی و فرعی است.
3034/6108
** خبرنگار: حسن حسین زاده/انتشار دهنده: امید بهمنی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.