اردشیر پورحبیبی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان محصول از چهار هزار و 100 هکتار از اراضی زیر کشت این محصول برداشت می شود که شامل یک هزار و 800 هکتار باغ زردآلو و 2 هزار و 300 هکتار باغات گیلاس و آلبالو است.
به گفته وی، پیش بینی می شود با عملکرد حدود 5.5 تن در هکتار حدود هشت هزار و 500 تن محصول زردآلود در استان تولید و برداشت شود که این میزان نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش یافته است.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه تعداد بهره برداران باغی زرد آلو در استان حدود سه هزار نفر است ادامه داد: شهرستان های سنندج، سقز و کامیاران بیشترین سطح زیر کشت این محصول را دارند و ارقام کشت شده در باغات شامل شاهرودی ، مراغه ، شمس و شکر پاره است.
وی گفت: مچنین از سطح 2 هزار و 300 هکتار باغات گیلاس و آلبالو و پیش بینی می شود حدود 17 هزار و 500 تن محصول برداشت شود که این میزان نسبت به سال گذشته از 11 درصد افزایش برخوردار است.
وی شهرستان های سنندج، کامیاران و سقز را بیشترین سطح زیر کشت آلبالو و گیلاس عنوان کرد و افزود: بیشترین ارقام کشت شده در گیلاس شامل تکدانه مشهد، صورتی لواسان و در محصول آلبالو نیز شامل مجاری و محلی است.
به گفته وی، عملکرد این 2 محصول در کردستان 9 تن در هکتار بوده و بهره برداران آنها نیز حدود چهار هزار و 500 نفر است.
کردستان به دلیل داشتن بیش از یک میلیون و 110 هزار هکتار زمین قابل کشت مرغوب و مستعد، یکی از قطب های تولید محصولات کشاورزی به شمار می رود و 110
هزار هکتار از اراضی به صورت آبی کشت می شود.
باغات کردستان نیز از اراضی آبی سهم 38 هزار هکتار دارند که سالانه بیش از 300 هزار تن انواع محصولات باغی در آنها تولید می شود.
3034/ 3020
** خبرنگار: حسن حسین زاده/**انتشار دهنده: عبدالله رحمانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.