به گزارش ایرنا، فرماندار قروه روز چهارشنبه در آخرین نشست اقتصاد مقاومتی در سال جاری گفت: برای شکوفایی هرچه بیشتر در عرصه های مختلف تولید داخلی باید تلاش کرد.
پرویز کولانی افزود: سرمایه گذاری برای تولید و ایجاد اشتغال پایدار گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است و این امر از جمله اولویت های شهرستان قروه است.
وی هدف از برگزاری این نشست ها را فراهم کردن مقدمات اجرا و تحقق سیاست ها و اهداف ابلاغ شده اقتصاد مقاومتی دانست.
وی ادامه داد: این سیاست ها در جهت رفع موانع، حمایت از تولید و سرمایه گذاری، افزایش بهره وری و حرکت هر چه بهتر در مسیر توسعه است.
وی از فعال سازی واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال شهرستان در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: با راه اندازی برخی از کارخانه های راکد در مناطق شهرستان، اقتصاد مقاومتی صورت عملی گرفت.
کولانی اضافه کرد: صنعتگران و تولید کنندگان شهرستان با برخی مشکلات مواجه هستند و دولت تدبیر و امید عزم خود را برای رفع مشکلات و موانع آنها جزم کرده است.
وی اظهار کرد: اگر قصد داریم به اقتصاد مقاومتی دست یابیم و مولفه های آن را پیاده سازی کنیم باید مشکلات بخش صنعت و تولید در شهرستان رفع شود.
به گفته وی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، احیاء و راه اندازی تولید داخلی، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری، ایجاد رونق اقتصادی و مقابله با رکود می باشد که در این راستا پیگیری همه جانبه دستگاه های ذی ربط ضروری است.
فرماندار قروه گفت: مسئولان شهرستان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، سرمایه گذاران را حمایت کنند و با ایجاد تعامل و همدلی بین مسئولان و صاحبان صنایع در شهرستان باید شرایط را برای اجرای سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی فراهم کرد.
کولانی از مدیران خواست نگاه آنها به سرمایه گذاران نگاه مثبتی باشد و شرایط را برای سرمایه گذار به ویژه سرمایه گذار بومی فراهم کنند چرا که این امر کمک به توسعه و پیشرفت منطقه می شود.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید سعی و تلاش خود را در سال آتی برای تحقق اقتصاد مقاومتی به کار بگیرند، تصریح کرد: مدیرانی که همراهی لازم نداشته باشند از این قطار بدون شک پیاده خواهند شد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان قروه نیز در این نشست گفت: سیاست وزارت جهاد کشاورزی حرکت در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
خلیل فعله گری با اشاره به برنامه جهاد کشاورزی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی افزود: بیش از 170 هزار تُن گندم، 600 هکتار کلزا، هشت هزار تُن چغندر قند و 130 هزار تُن سیب زمینی در شهرستان قروه تولید شده است.
به گفته وی 62 میلیارد ریال تسهیلات برای خط اعتباری مکانیزاسیون در سال جاری پرداخت شده است.
فعله گری از پرداخت تسهیلات به 30 واحد به مبلغ 6 میلیارد و 80 میلیون ریال با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه خبر داد.

**کمک به نیازمندان موجب پویایی و نشاط می شود
فرماندار قروه در جشن نیکوکاری در مدرسه دخترانه معرفت شهر قروه گفت: در ایام به خصوصی از سال همچون عید نوروز که شادی مردم موج می زند کمک به فقرا و نیازمندان می توانند پویایی و نشاط جامعه را بیشتر کند و سبب می شود خانواده ها بتوانند امورات زندگی خود را سپری کنند.
پرویز کولانی افزود: به طور فطری همه انسان ها میل به احسان و نیکوکاری دارند و این یک میل معنوی است.
وی ادامه داد : بویژه در جامعه اسلامی که مسلمانان با هم برادر هستند، در بنیان های مذهبی و معارف دینی به احسان و نیکوکاری توصیه اکید شده است.
به گفته وی حس نوع دوستی و کمک به انسان های دیگر جزء کارهای خیر است که در دستور کار مردم جامعه قرار گرفته است.
کولانی از مردم خواست در این جشن نیکوکاری که در واقع جشن همدلی با فقرا و نیازمندان است شرکت کنند و این یک فرصت مغتنم برای کسب معنویات به حساب می آید.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان هم در قروه گفت:در راستای جمع‌آوری کمک‌های خیران و نیکوکاران در جشن احسان و نیکوکاری 220 پایگاه ثابت و سیار در شهرستان قروه راه‌اندازی شده است که از این تعداد 45 پایگاه در مدارس با 2 هزار پاکت در بین دانش آموزان سطح مدارس شهر قروه توزیع شد.
علیرضا خوشبخت با اشاره به کمک نقدی و غیر نقدی یک میلیارد و 100 میلیون ریالی مردم نوع دوست شهرستان قروه در سال گذشته در جشن احسان و نیکوکاری گفت: جشن امسال با همکاری صدا و سیما، آموزش و پرورش، ناحیه مقاومت بسیج، شهرداری و پایگاه های مساجد برگزار می شود.
به گفته وی امروز جشن نیکوکاری در تمامی مدارس با هدف ترویج فرهنگ انفاق و نوع دوستی است که 100 درصد این کمک ها در مدارس در اختیار شورای آموزش و پرورش قرار می گیرد.
خوشبخت اضافه کرد: فردا پنجشنبه (19 اسفند) در پایگاه های اصلی شهر و روز جمعه در مصلی های نماز جمعه، کمک های مردمی جمع آوری می شود.
وی اظهار کرد: جشن نیکوکاری امسال با شعار بهار همدلی، شکوه مهربانی برگزار می شود و تمامی کمک های نقدی و غیر نقدی در سال جدید بین نیازمندان توزیع می شود.
وی نوع دوستی را به عنوان یک اخلاق اجتماعی مهم و یکی از اصول اساسی ارزش ها در جامعه اسلامی دانست و گفت: جشن نیکوکاری صرف نظر از هدایایی که طی آن جمع آوری می شود به لحاظ معنوی، اجتماعی و فرهنگی دارای کارکردهای ویژه ای است که از جمله آنها می توان به گسترش و تقویت هرچه بیشتر فرهنگ احسان و انفاق، کمک به هم نوع و انسجام اجتماعی اشاره کرد.
در شهرستان قروه هفت هزار و 100 نفر در قالب چهار هزار و 90 خانوار از خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند که بیش از 55 درصد از این جمعیت را زنان سرپرست خانوار هستند.
در این شهرستان 333 یتیم، هزار و 290 حامی، 559 دانش آموز، 39 دانشجو و 2 طلبه تحت حمایت این نهاد هستند.
قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده است.
7345
**خبرنگار: سارا صالحی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.