عطاالله افخمی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا در خصوص ضرورت راه اندازی این کمپین افزود: با جمعی از اعضای سازمانهای مردم نهاد و فعالان موسسه های خیریه درخصوص جمع آوری هزینه خرید مواد محترقه و اهداء آن به کودکان و نوجوانان نیازمند نشست های صورت گرفته و برنامه ریزی هایی برای آگاهی دادن به خانواده ها برای شرکت در این کمپین صورت گرفته است.
وی ادامه داد: حضور در نماز جماعت مساجد، نماز جمعه، مدارس ابتدائی و متوسطه اول، ایستگاههای جشن نیکوکاری، استفاده از توان مردمی پایگاههای بسیج مساجد و محلات، اطلاع رسانی از طریق ادارات و استفاده از ظرفیت وسیع خبر رسانی رسانه ها، شبکه های مجازی و تلگرام از برنامه های آگاهی بخشی به جامعه در خصوص این طرح است.
مدیر کمیته امداد بیجار از شهروندان خواست حداقل نصفی از مبلغی که برای خرید مواد محترقه اختصاص می دهند را برای شاد کردن دل یک نیازمند و بخصوص در ایام پایانی سال نیکو ترین تعیین کنند.
وی افزود: خرید مواد محترقه این روزها حجم گسترده تری یافته و این موضوع دچار افراط و تفریط شده و ممکن است خسارات جبران ناپذیری هم را به همراه داشته باشد.
به گفته وی خرید هر بسته مواد محترقه و آتش زا کمک به فعال کردن کارخانه های خارج از کشور برای درآمد بیشتر و خروج مقدار زیادی سرمایه کشور است.
در شهرستان بیجار بیش از 6 هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی بوده که از این تعداد، 250نفر دانش آموز و 150نفر دانشجو هستند.
شهرستان بیجار با 90 هزار نفر جمعیت در شرق سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد.
هر ساله در روزهای پایانی سال بویژه در آیین چهارشنبه سوری و عید نوروز مردم برای ابراز شادمانی آتش روشن می کنند که در سالهای اخیر کودکان و نوجوانان در حاشیه این آیین ها مواد محترقه و آتش زا را نیز منفجر می کنند.
7350 /3020
**خبرنگار: سیدباقر سبحانی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی
** برای آگاهی از آخرین اخبار استان کردستان به کانال زیر بپیوندید:
@IRNASANANDAJ
https://telegram.me/joinchat/DHygAj7hzZXSBJmWuX3Bvg
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.