به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الله شاکری شامگاه سه شنبه در دیدار مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان به منظور بررسی وضعیت اعتبارات و تسهیلات اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در سنندج افزود: بانک ملی بیشترین پرداختی را در این 2حوزه نسبت به سایر بانک ها دارد و برای پرداخت تسهیلات در این راستا آمادگی لازم را دارد.
وی اظهار کرد: این بانک از طرح های اشتغال و کارگاه های تولیدی واقعی حمایت می کند و در پرداخت تسهیلات به طرح هایی که به ایجاد و توسعه اشتغال و تولید منجر شود همکاری دارد.
مدیر عامل امور شعب بانک ملی استان کردستان گفت: تولید کننده باید با تقویت بازار فروش و با داشتن قدرت بازاریابی به افزایش تولید و رونق طرح های تولید خود کمک کند.
وی با اشاره به نظارت دقیق کمیته امداد بر طرحهای اشتغال اظهار کرد: این بانک نسبت به پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان کمیته امداد تمایل بیشتری دارد.
شاکری ادامه داد: با توجه به بازدیدهایی که مدیران این بانک از طرح های ایجاد شده اشتغال کمیته امداد انجام داده اند، شاهد هزینه کرد صحیح برای هدف مورد نظر که اشتغال نیازمندان بوده و این کار یکی از دلایل موفقیت طرحهای اشتغال ایجاد شده توسط کمیته امداد است.

**ایجاد مشاغل خرد و خانگی برای مددجویان کمیته امداد، مصداق و نمونه بارز اقتصاد مقاومتی است
مدیر کل کمیته امداد کردستان نیز در این دیدار گفت: ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت حمایت این نهاد یکی از رویکردهای اصلی کمیته امداد است که از طریق اعطای تسهیلات ارزان قیمت اشتغال انجام می شود.
قنبر موسی نژاد با اشاره به شعار سال و تاکید بر اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی افزود: ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت حمایت این نهاد یکی از مصداق ها و نمونه های بارز اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه یکی از مشاغل درآمدزا که در حوزه زنان سرپرست خانوار از طریق این نهاد حمایت و اجرا می شود فرش بافی است اظهار کرد: با توجه به ظرفیت هایی که در استان در رابطه با هنر فرش بافی وجود دارد، این هنر و صنعت به عنوان یک برند در کردستان باید مورد توجه قرار گیرد و نیازمند حمایت بیشتر مسئولان و دستگاه های مربوطه است.
وی ادامه داد: بزرگترین مشکلی که در حوزه تولیدات مددجویان وجود دارد، عدم وجود بازار فروش محصولات مددجویان است که در این جهت خرید محصولات تولیدی مددجویان از سوی این نهاد، یکی از کارهایی است که برای حل این مشکل انجام شده است.
مدیر کل کمیته امدادامام خمینی(ره) کردستان بیان کرد: یکی از موانع و مشکلاتی که در حوزه اشتغال و رونق تولیدات کارآفرینان وجود دارد، رکود بازار اقتصادی در جامعه است که این موضوع بر اقشار ضعیف و کم درآمد تاثیر بیشتری گذاشته و نیازمند چاره اندیشی است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اعتبارات اشتغال در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش 50 درصدی داشته است، افزود: اعتبارات اشتغال کمیته امداد کردستان از 600 میلیارد ریال به 300 میلیارد ریال کاهش پیدا کرده است.
موسی نژاد گفت: هم اکنون 2 هزار پرونده مددجویان تحت حمایت کمیته امداد کردستان جهت دریافت تسهیلات اشتغال آماده معرفی به بانک های عامل است.
وی با اشاره به مشکلاتی که در میان اقشار ضعیف و محروم جامعه وجود دارد، خواستار تسهیل و عدم سخت گیری در دریافت ضمانت نامه های تسهیلات اشتغال مددجویان از سوی بانک های عامل شد، تا با این کار در ایجاد اشتغال مددجویان شتاب بیشتری به وجود آید.
هم اکنون بیش از 42 هزار خانواده کردستانی تحت پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان بوده و از خدمات و حمایت های این نهاد بهره مند هستند.
7348/ 3020
**خبرنگار: افسانه گلباغی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.