خلیل رنجبر روز دوشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طراحی و ساخت این ابزار با خلاقیت عوامل اجرایی متوسطه پسرانه نوآوران سنندج در فضای کارگاهی کاملاً ایزوله به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و عدم تماس دست با سطوح آلوده انجام شده است.

وی با بیان اینکه این ابزار حافظ محیط زیست و دوست دار طبیعت است، افزود: این وسیله با قابلیت چربی‌زدایی بالا، ضد عفونی شدن راحت و عدم تکثیر باکتری و ویروس روی سطح آن کاربردی و مناسب در مبارزه با گسترش ویروس کرونا است.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: هزینه ۱۵۰ هزار ریالی ساخت هر عدد از این ابزار به شکل جا سوئیچی معادل یک بیستم هزینه خرید نمونه خارجی آن است و نسبت به آن سبک‌تر، نارسا و با قابلیت ضدعفونی راحت‌تر است.

وی تاکید کرد: این ابداع ساخته شده با رزین اپوکسی در هنگام استفاده از خودپردازها، دستگاه‌های خرید وپوز، دستگیره، درب وکلیدهای آسانسور، درب اتومبیل، پمپ بنزین‌ها و مکان‌هایی که بیشترین احتمال شیوع ویروس کرونا ممکن است در آنها اتفاق بیفتد کاربرد دارد.
رنجبر گفت: این وسیله باعث تسهیل دسترسی معلولان جسمی حرکتی می‌شود و در صورت تأمین اعتبار و حمایت ارگان‌های ذیربط مرحله بعدی تولید این جا سوئیچی با مشارکت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه متوسطه نوآوران و در کارگاه. های خانگی انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: دوره آموزشی رزین چوب برای نخستین بار در استان به صورت کارگاهی برای  ۵۲ نفر از دانش. آموزان با نیاز ویژه ذهنی متوسطه حرفه‌ای و پیش حرفه‌ای نوآوران بهمن سال گذشته برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: مراحل اولیه ثبت خلاقیت نوآورانه اقبال خانی و زاهد زارع مدیر ومعاون اجرایی مدرسه نوآوران در پارک و علم و فناوری سنندج با عنوان اختراع ابزاری جهت عدم تماس دست با سطوح آلوده (پیشگیری از کرونا) انجام شده است.

در سال تحصیلی جاری هشت هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.