خلیل رنجبر در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: به منظور کمک به دانش آموزان نیازمند و ایجاد فرصت های برابر آموزشی و با جلب مشارکت خیرین حامی دانش آموزان با نیازهای ویژه بسته های حمایتی با اولویت قرار دادن دانش آموزان کم بضاعت در هفت مدرسه با نیاز ویژه در سنندج توزیع شد.
وی افزود: ارزش هر سبد کالا برای دانش آموزان یک میلیون ریال است که امید است با همکاری خیرین بتوانیم در مرحله دوم دانش آموزان بیشتری را تحت پوشش این بسته حمایتی قرار دهیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یکی از رسالت های مهم در آموزش وپرورش استثنایی استان را حمایت های مادی و معنوی از دانش آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و ادامه داد: در راستای حمایت از دانش آموزان کمتر برخوردار کارگروه تدوین الگوی جامع و نوین برای ارائه خدمات حمایتی, ایجاد مشارکت خیرین و نیکوکاران در آموزش و پرورش استثنایی استان تشکیل شده است.
رنجبر یادآور شد: با اجرای برنامه های فرهنگی اقدامات مؤثری در جلب مشارکت خیرین در راستای کمک به رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته دانش آموزانی که به علت کمبود امکانات و تجهیزات در معرض خطر افت تحصیل هستند صورت پذیرفته است.
وی بیان کرد: یکی از دلایل اصلی ترک تحصیل به خصوص در مناطق کم تر برخوردار وضعیت اقتصادی خانواده هاست که قادر به تأمین بسیاری از نیازهای آموزشی و تحصیلی فرزندان خود نیستند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ضعف مالی از لحاظ جسمی وروانی فشار مضاعفی بر دانش آموز وارد کرده انگیزه تحصیلی وی را پایین می آورد ودر نهایت منجر به ترک تحصیل می شود که این آمار با توجه به شرایط خاص دانش آموزان با نیازهای ویژه بالاتر است.
رنجبر اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری ۱۳۸۰ دانش آموز با نیاز ویژه در ۸۸ مدرسه و مرکز ویژه مستقل و ضمیمه شهری و روستایی در دوره های مختلف تحصیلی در شهرستان ها و مناطق تابعه استان مشغول به تحصیل هستند.