یدالله زندی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فرآیند سوختگیری نیز باید توسط پرسنل جایگاه انجام می‌شود تا مانع آلوده شدن نازل‌ها و گسترش شیوع کرونا شود.
وی از مردم خواست از دست زدن به نازل‌ها خودداری کرده و این کار را به پرسنل جایگاه‌ها واگذار کنند و افزود: رانندگان در صورت تمایل، خود اقدام به سوختگیری کرده اما ضروری است دستکش یکبار مصرف همراه داشته باشند.
مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان یادآور شد: اغلب جایگاه‌های عرضه سوخت، بدلیل محدودیت پرسنل امکان سوختگیری را برای تمام خودروها ندارند، بنابراین برای تسریع در انجام این کار و ممانعت از ایجاد ترافیک، رانندگان می‌توانند ضمن رعایت نکات بهداشتی اقدام به سوختگیری کنند.
زندی با بیان اینکه به جایگاه‌داران توصیه شده در صورت امکان دستکش یکبار مصرف تهیه و برای استفاده رانندگان در جایگاه‌ها توزیع کنند، گفت: با وجود تهیه و توزیع دستکش در برخی جایگاه‌ها، بعضی در حین سوختگیری از آن استفاده نمی‌کنند و توجهی به رعایت بهداشت ندارند.
وی اضافه کرد: از هفته قبل و با افزایش شیوع بیماری کرونا در استان، به صورت روازنه تمام جایگاه‌های عرضه سوخت با محلول ضد عفونی، گندزدایی می‌شوند.
مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان افزود: کار ضدعفونی و گندزدایی هر روز چندین بار در جایگاه‌های عرضه سوخت انجام و نازل‌ها، صفحه کلید دیسپنسرها، دستگاه‌های کارت خوان و سرویس بهداشتی بطور مدام با مواد ضدعفونی کننده مناسب نظافت می‌شوند.

در حال حاضر ۷۷ جایگاه فرآورده‌های نفتی و ۵۲ باب جایگاه سی ان جی در کردستان به مردم خدمات می‌دهند.

بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی اعلام شده، ۶۳ نفر در استان کردستان بطور قطعی به بیماری کووید ۱۹ مبتلا هستند و تاکنون پنج نفر هم بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین تاکنون ۲۸۰ بیمار مشکوک به بیمارستان‌های استان مراجعه کرده اند که از این تعداد، ۱۰۸ نفر شأن بستری هستند.

افراد مبتلا در بیمارستان‌های ۹ شهرستان این استان بستری هستند که شامل ۴۸ نفر در سقز، ۱۶ نفر در بانه، ۲۴ نفر در سنندج، هفت نفر در قروه، چهار نفر در بیجار، چهار نفر در دهگلان، یک نفر در مریوان، سه نفر در دیواندره و یک نفر در سروآباد است.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قاره های آفریقا، اروپا و اقیانوسیه را هم تحت تاثیر قرار داده است.

ایران نیز از  ویروس کرونا در امان نماند و نخستین مورد بیماری ۳۰ بهمن ماه در قم شناسایی شد.

 کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تعداد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به ۵ هزار و ۸۲۳ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۴۵ نفر رسیده و همچنین هزار و ۶۶۹ نفر تاکنون بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.