مسوول بهداری سپاه بیت‌المقدس کردستان روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پرسنل وظیفه و کادر دارای بیماری و یا در معرض خطر در مجموعه سپاه به منظور پیشگیری از ابتلای احتمالی آنها به مرخصی فرستاده شدند.

سرهنگ محمدرضا کوماسی افزود: عبور و مرورها در مجموعه به حداقل کاهش یافته، کنترل در ورودی‌ها افزایش پیدا کرده و از آمد و شدهای غیرضروری پرهیز می‌شود ضمن اینکه ضدعفونی‌های صورت گرفته،  تب سنج لیزری به تمام مراکز سپاه ارسال شده و اماکن بهداشتی سپاه هر روز یک یا ۲ بار ضدعفونی می‌شوند.

وی با بیان اینکه پرستاران نمونه سپاه در دژبانی‌ها مستقر هستند و افراد مشکوک به بیماری را کنترل می‌کنند، اضافه کرد: در هر معاونت همیار سلامت حضور دارد و بسته‌های بهداشتی را در اختیار کارکنان قرار می‌دهد.

سرهنگ کوماسی با اشاره به اینکه آمادگی داریم در حد توان به دانشگاه علوم پزشکی در پیشگیری کمک کنیم، یادآور شد: در سطح شهر سنندج هم با ۲ خودرو، ضدعفونی شهرک‌ بهاران را آغاز کرده‌ایم که امشب هم با چهار خودرو این اقدامات پیشگیرانه ادامه پیدا می‌کند.

وی تاکید کرد: مجموعه سپاه بیت‌المقدس خادم ملت است و تمام تلاش ما بر این است که با اقداماتی که صورت می‌گیرد آرامش روانی در کل استان کردستان حاکم شود.

اقدامات پیشگیرانه تیپ پیاده ۱۲۸ شهید نصرت زاد ارتش

فرمانده تیپ پیاده ۱۲۸ شهید نصر زاد هم گفت: امروز که این ویروس خطرناک سلامت کارکنان ما را تهدید می‌کند، به منظور حفظ توان رزمی و سلامت کارکنان خود ضمن پاکسازی و ضد عفونی همه اماکن پر تجمع پادگان در همه ورودی‌های سازمانی و اداری تیم های پایش سلامت مستقر شده‌اند.

سرهنگ کیومرث محمدی افزود: همیاری در هر زمان و مکان که مورد نیاز باشد تمام تجهیزات را در خدمت مردم شهرستان سنندج برای حفظ سلامت آنها بکار خواهیم گرفت.

وی با بیان اینکه سلامت سربازان برای ما در اولویت قرار دارد، یادآور شد: به منظور پیشگیری از این بیماری خطرناک، آموزش راه‌های پیشگیری روزانه توسط تیم پایش سلامت به صورت ۲۴ ساعته در پادگان و منطقه بطور مستقر در حال انجام است.

سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه برای همه سربازان ماسک فیلتردار تهیه، واگذار و آسایشگاه‌های سربازی نیز به صورت روزانه ضد عفونی می‌شود، اضافه کرد: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر وجود ویروس کرونا در این پادگان نداشته‌ایم و تا ریشه‌کن شدن این بیماری اقدامات پیشگیرانه ادامه خواهد داشت.

آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور یک هزار و ۵۰۱ نفر است که ۶۶ نفر فوت کردند مچنین ۲۹۱ نفر نیز بهبود یافته داریم.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در کشور هفت هزار و ۲۸۰ نفر به بیمارستان ها مراجعه کردند که از این تعداد، از چهار هزار و ۳۱۲ تست گرفته شده که یک آزمایش یک هزار و ۵۰۱ نفر آنها مثبت است.

ابتلای ۱۰ بیمار به ویروس کووید ۱۹ در این استان تایید شده که از این تعداد، ۶ نفر در سقز بستری هستند که بیشترین تعداد است، ۲ نفر در بانه، یک نفر در کامیاران و یک نفر هم در سنندج بستری شده‌اند.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۶۶۳ تن را گرفته است.

این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده‌ است؛ این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود؛ این ویروس در معمولی‌ترین حالت باعث سرماخوردگی می‌شود و نشانه‌های ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

کرونا مثل سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمن می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون بیشتر از سه درصد مبتلایان نیست.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.